Cora Wind Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Mam kod: kod=get_string("Wpisz czar:",'') lmm = 'exevo hur'; if kod=lmm { mana-=5 sprite_index=lives } co zrobić żeby jak już nie będe miał many to postać nie zmieniała sprita.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 if kod=lmm && mana > 4 daj to do tej linijki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 GML var lmm,kod; lmm = 'exevo hur'; kod=get_string("Wpisz czar:",'') if kod=lmm and mana>4 { mana-=5; sprite_index=lives; } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Dzięki Gnysek , działa :) @down Ty podałeś cały kod a on tylko kawałek, skopiowałem twój kod nie jego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Dzięki Gnysek , działa :) David Dark w tym samym momencie dał i to samo, więc nie wiem czemu tylko mi dziękujesz, ale dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi