Grela Opublikowano 21 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Przeciez taka bedzie w full, no chyba że dam ja w demko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Ja osobiście bym wypieprzył super i extreme z nazwy, bo nijak sie nie maja do samej gry. Samo tower może zostać :) a sama gra ciagle kiepska jak barszcz. Prosze Cie nie wrzucaj tego na GMCommunity! :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 21 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 W sumie to można ale Snake mi już loga nie narysuje :crying: a sama gra ciagle kiepska jak barszcz Wiem, wiem, ale powiedzcie co dodać, poprawić itp. to wtedy gra bedzie lepsza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 LoL O co wam chodzi? Mi się ta gra podoba, jest bardzo grywalna, ale grafika tego ludzika którym skaczemy to żenada. Jak poprawisz błędy postawie grze 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 21 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Poprawie wiem Jaklubek mowil że ma ghayowską fryzure :twisted:. Fajnie jak beda 4 gwiazdki no poprawie te błędy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Je*! 1/5 :confused: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Gra nie podoba mi się dlatego że postać za wolno chodzi ;/ Pierwsza wieża: 80sec 998 pkt jak przejde drugą dam edita<< nie chce mi się, gra za nudna 2.3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 - Muzyka nie pasuje - Grafika słaba - Zero akcji, gra jest za wolna - Głupio ustawione podążanie viewa za bohaterem - Słabe menu (oprócz loga xD) - Słaba grywalność - Mało leveli Dam 2/5 byś się nie załamał i starał się tworzyć lepsze gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 21 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 - Muzyka nie pasuje - Grafika słaba - Zero akcji, gra jest za wolna - Głupio ustawione podążanie viewa za bohaterem - Słabe menu (oprócz loga xD) - Słaba grywalność - Mało leveli Dam 2/5 byś się nie załamał i starał się tworzyć lepsze gry. 1. Nie pasuje, co mam zrobić akurat starałem sie ze snesa ale niewiem jaka będzie pasować 2. Niestety taką to robie 3. akcja jeszcze sie wydarzy, będą przeszkody hero będzie sie szybciej poruszać 4. Wiem :] 5. Co ja mam dać??Wam to menu wystarczy. 6. Będzie co jeszcze grać 7. bo tyle w demie musisz czekać Przypominam to demo i dlatego niektorych rzeczy nie tak jak poziomow mało, ale poprawie to i odszukam jakąś dobrą muze :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 5. Co ja mam dać??Wam to menu wystarczy. Jak to nam? Za kogo ty nas masz -.-? Jakbym ja zrobil takie menu to nie moglbym spac dopoki bym nie ustawil tych napisow na srodku rooma a nie byle jak -.-' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 21 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 aha o to Ci chodzi :P poprawie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 1/10 Za wkład własny w powstawanie tej gry. Grafika jest dobijająca - jedyne, co ją ratuje na 2 gwiazdki to grafika nie twoja - tło i menu. Pozatym to ładne, nie twoje logo strasznie nie pasuje do beznadziejnego menu (napisy....). Co do silnika - dno. Jedyne ciekawe fragmenty są nie twoje. No spójrzcie.....Jedyne co zrobiłęś ty, to lewele, oraz (choć raczej i tak z przykładu......) silnik skoku platformowego. Nie umiałeś nawet zrobić trampoliny, a to dowód, że nie rozumiesz kod na chodzenie bohatera, tylko go bezmyślnie kopiujesz. Zapewne większość osób nie poddziela mojego zdanie, no ale co.... zawsze byłem "inny". Zresztą - dział z demami to dział, którym masz zainteresować ludzi do swojej gry. Ja bym się wstydził czegoś takiego pokazywać...... Dobra, starczy. Muszę wracać do mojej gry ;] Edit: LoL O co wam chodzi? Mi się ta gra podoba, jest bardzo grywalna, ale grafika tego ludzika którym skaczemy to żenada. Jak poprawisz błędy postawie grze 4. Skomentował bym to, ale niestety, w regulaminie pisze, że nie moża klnąć i ubliżać userom...... a ja mam zasady: NO WARN :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 21 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Co do silnika - dno. Jedyne ciekawe fragmenty są nie twoje. No spójrzcie.....Jedyne co zrobiłęś ty, to lewele, oraz (choć raczej i tak z przykładu......) silnik skoku platformowego. Nie umiałeś nawet zrobić trampoliny, a to dowód, że nie rozumiesz kod na chodzenie bohatera, tylko go bezmyślnie kopiujesz. Co ??tez masz szczescie w regulaminie pisze, że nie moża klnąć i ubliżać userom...... a ja mam zasady: NO WARN silnik robilem sam jedyne co nie moje to przechylajace sie platformy i czesciowy kod z trampoliny.Co do platformy to sam pomyslalem przed wami ale zapomnialem o tym temacie i dlatego wyszlo zer ja nie wiem, a co ci chodzi z tym ruchem hera??ja umiem zrobic skok itp. tylko ze za szybko tamten topic o trampolinie zalozylem No dobra ale powiedzcie plis co poprawić :) gra bedzie poprawiona i lepsza plis. Co do menu-to obrażasz gnyska, bo to jego menu uznalem ze jest fajne do creditsow gnyska dodalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Co do menu-to obrażasz gnyska, bo to jego menu uznalem ze jest fajne do creditsow gnyska dodalem On nie obraza Gnyska tylko mowi swoje zdanie na temat menu :P Grela , wez sie za ta gre , przyloz do niej , to moze cos z tego bedzie . Nie pytaj co dodawac , tylko sam wymyslaj sobie cos oryginalnego zeby czyms zaskoczyc , o ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 21 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Ehe :), teraz musze sie poradzic o muzyke Snakusia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Co do menu-to obrażasz gnyska, bo to jego menu uznalem ze jest fajne do creditsow gnyska dodalem Ale żeś mnie rozbawił :D Nikomu nie ubliżam, po prostu mówię, że to nie pasuje ;P Myślisz, że jak jakiś recenent gier powie, że gra mu nie pasuje to ubliża autorowi? Wątpię....... Tak na marginesie to po co cytowałeś mój tekst "[...]NO WARN"? Bo to co jest pod nim wogóle o nim nie mówi...... Co ??tez masz szczescie No nie kumam tego tekstu.... tylko ze za szybko tamten topic o trampolinie zalozylem Wejdź do tegoo topicu, i zobacz, ile czasu minęło, zanim go rozwiązałeś. A to dokładnie ten sam kod co na skakanie (część kodu - bez key_press :P ) - tylko z inną wartością.... gra bedzie poprawiona i lepsza plis. Dlaczego większość nowych użytkownikw zawsze zakłada tematy z zapowiedzią gry? Bez sensu. Raczej wielkiego zamieszanie i chęci do wersji finalnej nie wzbudzisz - a stracisz tylko czas, który mógłbyś poświęcić na tworzenie tego Super Tower Extreme.... ja umiem zrobic skok itp. Dokładnie, umiesz zrobić skok itp. czyli skok, i chodzenie w bok :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Chyba zrobie wersje STE of Shylios Version :] Przestań z tymi skrótami... ;x Dla mnie STE to Simple Text Editor... ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 istny szit 2 za mało dynamiki postać za wolna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexarz Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Gra dobra ,ale grafika ludzika powala ,echh Może kiedyś zrobię "Stick's Adventure : The Tower "(przynajmiej w moim SA2 da się skakać od dołu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 24 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Gra dobra ,ale grafika ludzika powala ,echh Może kiedyś zrobię "Stick's Adventure : The Tower "(przynajmiej w moim SA2 da się skakać od dołu) Hej, jezeli możesz, to podaj jakiego kodu do tych platform używasz ok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 to podaj jakiego kodu do tych platform używasz ok smile.gif Jeszce czego - nie wyłudzaj kodu :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Ale to było w Object Pascalu napisane :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Hej, jezeli możesz, to podaj jakiego kodu do tych platform używasz ok Wiem, że teraz zaspamuje, ale nie wyrobię, muszę to powiedzieć. LoL xD Może kiedyś zrobię "Stick's Adventure : The Tower " A to jest pomysł :P Może wyjść - nigdsy jeszcze nie wdziałem gry tyou Icy Tower ze stickami :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexarz Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Kody ci nie dam bo ja korzystam z silnika Omega 2D i tam jest specjalny komponent na mapy ...wystarczy dobrze kolizje zrobić a można od dołu skoczyć ... Dawid -wiem pomysł dobry może zrobię taką specjalną wersję ...Teraz myślę nad poprawa animacji i nad zrobieniem własnego języka programowania ...Potem własny odtwarzacz muzyki i mogę zabierać się za nowe gry ...W planach mam też zrobienie SA2O czyli Stick Adventure 2 Online :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Grafika nawet ładna. :) Grywalnośc taka sobie. <_< Ocena: 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Dzięki, właśnie mam te platformy, zwiększę prędkość gracza, dodam wrogów i przeszkody. Ps.OMG! jesteś z Gorlic, niedaleko Krynicy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebolek Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 <_< Gra jest słaba daje 3/5. Popraw grafikę i zmień dzwięk a będzie dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi