Fallord Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Witam, mam taką małą propozycję :P Może byśmy zreaktywowali pomysł zrobienia GMClan City ? Co Wy na to ? Byliby chętni na robienie budynków ? Ktoś chętny na łączenie w całość ? Poprzedni projekt pod nadzorem Firemarka wyglądał tak >>KLIK<<. Są ferie, więc każdy z nas powinien mieć trochę czasu - dlatego właśnie teraz. Mówta co o tym myślicie ? Ja z chęcią porobie kilka budynków, proponuję nie dawać budynków z wersji Firemarka, zróbmy cos nowego ^^. Pozdrawiam i czekam na Wasze opinie, wkońcu każdy z nas tworzy GMClan ;PLista tych, którzy podpisali się juz pod tym Fallord, mike_pl, Lord Marcelot, Kamrat, Yoda, Tymon, propaganja, Pasterz, Morrowind, Nobody, miki77Zapraszamy chętnych do zabawy Fall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Wstępnie jestem za. :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Ja również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 jestem za. ALE. Ktoś chętny na łączenie w całość ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Za. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 No właśnie, ewentualnie ja moge zrobić siatkę i przykładowe kąty.(Tak, aby każdy mógł dostosować swój budynek do danego kąta) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Jeśli Fire tego nie ruszy, to chętnie mogę to "składać". =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 zróbmy top down heh :P albo od boku jako platformówka :P a tak na serio to jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 No więc tak, wstepny rozmiar to 1500x1500. Kto się weźmie za zrobienie trawy ? Edit: Widzicie, Tymon nas wspomoże i nowe GMClan City będzie jeszcze lepsze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Wstrzymajcie się kilka godzin to się wszystko ładnie postawi. =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Jeśli Fire tego nie ruszy, to chętnie mogę to "składać". =P On chyba już tu nie przyjdzie, a bynajmniej wczoraj dostałem od niego taką wiadomość na gg, że raczej nie będzie tu wpadać (wszystkiego nie powiem, bo nie wiem czy on chce). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 @UP: Trochę dziwne : 9 Zarejestrowanych: Fallord, Tymon, Yoda, Shocker51374, Driger, copoconaco, Maxpayn, propaganja, Firemark Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Oczywiście jestem za! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Jestem za, to kiedy można spodziewać się siatki? i tak w ogóle czy ma to być pixelart tak jak poprzednio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 reaktywacja starego pomysłu, więc raczej pixel art. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 @2x UP: Tak, całość ma się opierać na czystym pixel arcie :P. Zaraz mogę dać Przykładowy Kąt, przecież to sekunda roboty, kto zająłby się siatką i terenem początkowym ? Potem to już tylko wystarczy budynki wlepiać uliczki i tyle, aż zapełnimy do fulla mapke :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 ja też jestem za, ale kiedy dostaniemy wymiary? (np drzwi. Bo jedne będą miały np 16x12,a inne 32x24. i będzie nierówno poza tym ferie mam dopiero 25 stycznia :(, ale może coś skołuję :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 19 Stycznia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Ej, ale skontaktował się ktoś z Firemarkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 @Ranma: Nie, a dlaczego miałby się ktoś z nas z nim kontaktowac ? Rozpoczęliśmy nowy projekt przecież :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 (np drzwi. Bo jedne będą miały np 16x12,a inne 32x24. i będzie nierówno Oo przecież drzwi se każdy zrobi jakie chce :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Yoda, ale to o to chodzi, żeby nie było jak w poprzednim projekcie, że piramida była mniejsza od domku :P . Muszą być jakieś proporcje ustalone. Najlepiej by było zrobić przykładowego ludzika i pod jego wielkość dopasowywać budynki, żeby były w miarę dobrej wielkości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Ja jestem za :P A co do drzwi to niech przynajmniej beda mialy jedna wysokosc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Ja również jestem za... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 To jak ? Chętny ktoś na stworzenie poczatkowej siatki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Ja jestem za ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 http://hurkel.gmclan.org/gmcity/ =P EDIT Fire nie może się zdecydować... więc wywaliłem. I tak, to przesuwanie mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Fajne ale czemu jak wciskam strzałkę w lewo to mapa przesuwa się w prawo i na odwrót? :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Może to przesuwanie budynków a nie mapy :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Może to przesuwanie budynków a nie mapy :F A ma to sens? Nie lepiej tylko przestawić przesuwanie na odwrót i już mamy ładny scrolling mapy? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 To już pytaj Tymona co miał na myśli :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi