Mistyk Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 NA forum już pytałeś mię wcześniej o to...(tak mi sie wydaje) ale mam problem z instalacją gier typu diablo Dungeon Siege LoA, War rock. gry mi sie kosmicznie podobają tylko że za kija nie mogę zainstalować ich. Wszystko co ma inny instalator poza install shield wizard resetuję mi kompa np instaluję diablo ze 20% i komp się resetuję. Plx o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 może masz jakieś zabezpieczenie kompa które tą grę uważa za wirusa i nie pozwala jej zainstalowac ( może i źle mówie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Przeleć komputer antywirusem i jakimś programem typu Ad-Aware. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Pffff zrobiłem formata zainstalowała się gra i jak tworzyło ikony itp itd to się zresetowało. Na doatek żadna gra mi nie chodzi z wyjątkiem comandosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Masz firewalla? To go wyłącz. Niektóre firewalle blokują gry/programy, które uważają za niebezpieczne. Ja też się dziwiłem, gdy chciałem coś zainstalować - instalator nie chciał się włączyć O_o... Okazało się, że to wina Sunbelt Kerio Personal Firewall :P PS. Ale żeby od razu formata robić... :/ Nie potrzeba formatować komputera, da się obejść i zrobić bez tego. Tylko noobki robią zawsze formata, jak tylko coś im nie działa. BTW. Google.pl tam poszukaj, przydatna stronka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Mojemu koledze też się resetował, tylko była to wina zasilacza ( kupił nowy zasilacz i wszystko cacy ) ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 @floodnik ale ja foromata zrobiłem i praktycznie poza diablem i comandosem nie mam nic(nawet neta ;p) mam już neta Sunbelt Kerio Personal Firewall < ten antywir nieźle namieszał mi w kompie miałem jeszcze napaść wirusa który kasował exeki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Stycznia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Problem na 95% leży nie w programach lecz sprzęcie. Mój komputer -> Właściwości systemu -> Zaawansowane -> Uruchamianie i odzyskiwanie -> Ustawienia -> Odznacz opcję "Automatycznie uruchom ponownie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Niedawno, po kupnie komputera komp mi się wyłączał, na początku kliknąłem del. Ustawiłem max na ( chyba ) 50. Było ok. 18 stopni Celsjusza. Gram sobie w EE, gram i nic. Przeszedłem do menu, a tu nagle komp się wyłączył. Klikam na starcie del, a tam 48 stopni :) . Może to tego wina :D ( zasilacza )? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Problem prawie na pewno jest w sprzęcie.. Może być to zasilacz, ale równie dobrze przegrzewająca się karta graficzna... Najlepiej ściągnij Everesta i sprawdź temperatury podzespołów i napięcia.. Wtedy się przekonasz o co biega ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Mam podobny problem, ale komp resetuje się podczas grania. To wg. mnie wina zasilacza lub chłodzenia. Do tego, on mi się nie resetuje, ale po prostu wyłącza. Dziwne jest to, że dopóki nie odetnę źródła prądu to komp nie chce się powerem włączyć. Może to monitor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Monitor.. prawie na pewno nie.. jak pisałem Everest i sprawdź temperatury i napisz jakie masz podczas grania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 @Ranmus zrobiłem to już dawno ale jak to odznaczam zaczyna mi wywalać errory a potem blue sccreen btw można przykleić ten temat jako pomoc z pecetami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi