pawcio3018 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Mam pewien problem używam programu AC3D i chciałbym za pomocą marzipan przekonwertowac obraz 3D zeby móc wsadzic go do gry lecz on nie czyta formatu AC3D czyli .oc istnieje konwerter z tego pliku na .obj proszę o odpowiedź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 zobacz MilkShape może jest taki plugin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 a masz do tego link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 18 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 http://google.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 hehe śmieszne thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 ściągłem go ale nie zrobi on tego może znacie jakiś inny program? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Pomóżcie nie wiem jakim programem mogę przekonwertowac plik .oc na .obj pomóżcie WARN. Co prawda do rekordowego Octopostu daleko jeszcze, ale Triplepost to i tak wykroczenie ! gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 znalazłem 3D Object Converter http://web.axelero.hu/karpo/ obsługuje 500 formatóww wersji shareware chyba nie można exportować do .obj ale do innych np do raw-u i MilkShape do obj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi