BartekGM Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Cześć :D Chciałbym zrobić : 1. Gdy klikniesz klawisz , automatycznie podajesz komuś ze swojej drużyny . 2. Gdy podejdziesz do kogoś z drużyną komputera , i gdy klikniesz zabierasz wrogowi piłkę . oraz 3. Gdy przytrzymasz klawisz strzelasz mocniej a jak lekko klawisz to słabiej ! Na klawiaturze komputera nie da się słabiej mocniej, da się szybciej i dłużej gnysek Z góry dzięki :thumbsup: Pozdrawiam BartekGM :krider: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 @gnysek- a może kolega BartekGM ma dynamiczną klawiaturę sprowadzaną z Taiwanu made in China ;P @pager, a może Twój post nie wprowadza nic sensownego do tematu i warto by dać Ci ostrzeżenie? gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Sam pisałem podobny silnik, to sporo roboty...... Pozatym niepotrzebnie oto prosisz - ponieważ, żeżeli ktoś dałby ci przykład tgo, o co prosisz - to dałby ci przykład całego silnika Oo. No, dla ciebie zostałoby IQ. Ale skoro nie potrafisz zrobić tego, to nie dasz rady zrobić IQ....... W grze sportowej najważniejszy jest silnik, a ty właśnie o niego prosisz..... Jeśli nie jesteś w stanie zrobić czegoś takiego jak dłuższe przytszymanie klawisza [C] = mocniejszy strzał (choćby zmienna += 0.1; i keybord_check..) - to nie bierz się za grę sportową. Jak już mówiłem sam kiedyś pisałęm podobny silnik - było podawanie, strzelanie, im dłużej się trzmało dany klawisz, tym mocniejszy strzał....... ale wtedy stwierdziłem, że mam za małe umiejętności, aby się brać za taką grę. Za pół roku moze wrócę do tego projektu.... no ale dobra odjechłem od tematu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 18 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 (...) No, dla ciebie zostałoby IQ. Ale skoro nie potrafisz zrobić tego, to nie dasz rady zrobić IQ...... (...) AI chyba ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 AI chyba ? Zawsze tak pisałem xD Nic nie poradzę xD Przyzwyczajenie......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi