Cora Wind Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Jak mogę nagrywać dźwięk microphonem odtwarzany z głośnika? ^^ @down a gdzie to jest? w panelu sterowania? @topic aaa już mam teraz się tym pobawię ^^ topic można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Rejestrator dźwięku->puszczasz muze->dajesz nagrywanie->przykładasz do głośnika I po sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Tak samo jak nagrywasz wszystko inne :P Tylko nie przykładasz mikrofonu do twarzy tylko do głośników :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Nie masz w sterownikach dźwiękowych opcji nagrywania "What U Hear" ?, bo wszystkie dźwiękówki Creative'a mają taką opcję, sam często korzystam :) wówczas nagrywany jest każdy dźwięk wychodzący z komputera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 15 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Chyba jako wejście liniowe można nagrywać to co w kompie leci, ale głowy nie dam sobie uciąć - wiem, że w Audacity potrzebowałem chwilkę żeby ustawić wszystko jak trza, tylko wzmocnienie musiałem zmniejszyć poniżej 0,1dB (nie wiem czemu :P). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 A nie lepiej nagrywać używając Miks stereo/mono? Lepsza jakość i na dodatek nie trzeba mieć mikrofonu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Albo, tak jak mówił Borek, jeśli masz Creative to z wejścia "What U Hear", lub, jak mówili inni z wejścia "Stereo mix" :P Tylko musisz dość cicho wtedy te dźwięki mieć, bo u mnie przynajmniej bardzo łatwo o przester ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 No to przycisza się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 15 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 A nie lepiej nagrywać używając Miks stereo/mono? Lepsza jakość i na dodatek nie trzeba mieć mikrofonu :) Wiedziałem, ze coś pamiętam ale nie do końca :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 W regulacji głośności w kartach Realteka, nagrywanie ustawiasz na Stereo Mix i już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 15 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Dobra.. nie piszcie już tu.. prosiłem o zamknięcie tematu ja używam audacity .. : d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Jak to prosiłeś a pasek "opcje moderowania" to dla ozdoby? wiem że miałem nie pisać ale teksty typu: "proszę o zamknięcie tematu" i "zamknąć może tylko mod" mnie dobijają <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 15 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zamykacie te tematy a potem otwieracie tylko w nieskończoność i tylko większy burdel niż to warte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi