Gilead Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Tytuł: Wrota Czasu Gatunek: RPG Opis: W demie nie ma żadnej fabuły. Orginał będzie polegał na odnalezieniu tajemniczych wrót czasu i odkryciu ich tajemnicy. Będzie można zostać rycerzem, magiem itp. Rozbuduję grę o więcej itemów. To moja pierwsza gra więc proszę o wyrozumiałość. Download: WCv0.2 Rozmiar pliku: 1,5 MB Autorzy: Programowanie: Przemysław Kaczmarek oraz autorzy przykładów Fabuła: Przemysław Kaczmarek Grafika: Przemysław Kaczmarek Muzyka: Brak w demie Screeny: Screen0 Screen0 Screen0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Nie wyglada najgozej ale widac na jakim przykladzie sie oparles :D nie oceniam bo praktycznie nic niema, lazi sie bez celu i nie wiadomo co robic prawie jak w "simlife 2", a bron lezy sobie na ulicy razem ze zbroja i cala reszta... coz czekam na kolejna wersje i mam nadzieje ze tego nie zepsujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maskow Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Grafika: Przemysław Kaczmarek Taa... pare grafik jest z przykładu maxpayna. ;] Co do gry to pobieram, ocene dam w edicie. EDIT: Hmmm na razie powstrzymam się z oceną, dodaj coś, bo jak na razie to nic ciekawego nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 takie se 3,2,1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 takie se 3,2,1/5 Zalu, żalu mi Ciebie ;x Weś i zrozum kogoś takiego. Moja Opinia: *Fajny klimacik *Dość duża mapka *FPS max bla bla bla, szczerze to nie chce mi się pisać więcej ;o Poprostu powiem tak - 3 gwiazdki a jak zrobisz nową(lepszą[z fabułą]) wersję to masz u mnie czwórkę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Ciężko mi to ocenić bo podczas grania mam gdzieś z 5 FPS. Zoptymalizuj to to ocenię :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilead Opublikowano 6 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zalu, żalu mi Ciebie ;x Weś i zrozum kogoś takiego. *Dość duża mapka Ta mapka ma jeszcze inne kontynenty :D bla bla bla, szczerze to nie chce mi się pisać więcej ;o Poprostu powiem tak - 3 gwiazdki a jak zrobisz nową(lepszą[z fabułą]) wersję to masz u mnie czwórkę ;) Fabułę już mam ustaloną tylko muszę zrobić wszystkie NPC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Takie sobie. Chodzenie z przykladu chodzenia ala almora 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Takie sobie. Chodzenie z przykladu chodzenia ala almora 2/5 W sumie przykłady są po to aby z nich korzystać w zamian za umieszczenie osobnika który stworzył przykład w credits... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 iężko mi to ocenić bo podczas grania mam gdzieś z 5 FPS. Poważnie ? Ja mam ciągle FPS max ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadeo Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 HE?! Jak coś to 4/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebolek Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Fajna by była gra muzykę, walkę z potworami dodać i będzie ok. Daje 3/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 2/5 Nie przypadła mi do gustu... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi