Tymon Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 A może http://xthost.info/dziadekkleofas/ ? :] EDIT Sory Rad, nie zobaczyłem twojego posta :] Dziadek, nowa wersja wymaga nowego tematu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 A pliku tam nie ma :( tylko stara wersja i dlle <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 3 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Już jest pliczek. Jeszcze go spakowałem i zajmuje tylko 45 KB ;p. Wyśle na jakieś compo scenowe w kategorri 48KB xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Czemu w CTF czerwony ma -1 punkt a niebieski 1, mając flage donosisz ją do swojej dostajesz 100 punktów a wróg 1 i wybucha :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 3 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Ups, zapomniałem o tym błędzie. Był jeszcze za czasów 0.3. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Flaga ciągle wypada i zrób coś z tym F1, i w patchcie mogłeś dać nowy plik(txt) :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Plik patch03to04.rar . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 4 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 Jeezu, czy tylko Marmot potrafi wymyśleć to, że patch jest właśnie w pliku Patch03to04.rar??? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 Łoo :) Fajna giera :P Tylko szkoda że nie można grać z kompem <_< Ale rozwałka fajna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 Jeezu, czy tylko Marmot potrafi wymyśleć to, że patch jest właśnie w pliku Patch03to04.rar??? ;p <{POST_SNAPBACK}> O co ci chodzi?? Przecież wiem(y) :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 Znalazłem poważny błąd: druga osoba używa klawisza S którym włącza się i wyłącza dźwięki!!! :excl: (sorry za dubleposta) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 5 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 Ej, czy ty przypadkiem nie właczyłeś Czouga 0.1 który był na TGF? :P Nie zauważyłem żadnych usterek podczas wciskania "S". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 Ja mam tak, ale jak się naciśnie ALT i S, lub CTRL i S :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 Przecież pierwszy gracz ma jako strzał Ctrl :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhu1111 Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 Ej dziadek postarał byź się i dał jakąś instrukcje . bo juz wszystko sciągnołem i dalej nie idzie :angry: przy włączeniu pokazuje mi sie coś takiego : don't load dmc2.COX ...:huh: i nie wiem co mam zrobic no nikt nie wie :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 A dałeś plik BASS.DLL do katalogu z grą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhu1111 Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 eeeeeeeeee no nie . :( oh już sciągnąłem . Fjaniutka rozruba . Muza zabrana ze Soldata. grafa fajna . szkoda że nie da sie nawalać z kompem :mellow: ale ogulnie jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 A ja nie moge tego sciongonc z zadnego linu ktory tu jest :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 http://members.lycos.co.uk/tymonbeczek/dum...=20050712194609 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Mam tam plik *.cca jak to odpalic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Dziadekkleofas usunął plik EXE z serwera i musisz otworzyć plik CCA przez program Multimedia Fusion :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 23 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Okej, pojawiła się wersja 1.1 gry ;). Zostały usunięte dwa tryby gry, ponieważ zbyt cięzko by było tworzyć nowe wersje. Za to mamy parę sprawnień, fajne logo, i możliwość wyłączenia deformacji terenu :). Grę można zassać z www.czoug.prv.pl. Proszę już o oceny ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Dobra ja ci moge ocenić, tylko mi powiedz jak to zassać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 23 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Klikasz "download 1.1", na dole "Free", czekasz 20 sek. i masz grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 To już wersja 1.1 a ciągle tylko jedna mapa :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Dobra, ściągnąłem. A wiec tak: Sam pomysł gry fajny, ale wykonanie troche gorsze. Minusy: -skaczące menu -nie da się kliknąć na dwie ostatnie opcje menu -nieprecyzyjna lufa czoułgu -jak próbowałem przebić się na drugą stronę planszy, bo tam był przeciwnik, to nie mołem całkiem rozwalic scianki. Ciągle zostawały jakieś kawałki, co sprawiało, że nie mogłem przejechać Plusy: -grywalność -fajna zuzyka :D -możliwość ładowania własnych plansz -fajne rozwalanie planszy :twisted: -różnorodność broni -ładne efekty Ocena końcowa: 6,5/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 23 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 -nie da się kliknąć na dwie ostatnie opcje menu Klika się na to "No", żeby ustawić zniszczalność terenu. To już wersja 1.1 a ciągle tylko jedna mapa emot11.gif Ślepy jesteś? Są 4 mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Fajna rozpierducha ;] 4/6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Klika się na to "No", żeby ustawić zniszczalność terenu. Sorry, nie zauważyłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Czemu nie ma normalnego .exe tylko przez MF trza odpalać??(nie mam MF :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi