Grela Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 A sam swoją grę oceniłby na 5 gwiazdek, która jest od Jet Mizzy 1000x gorsza :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 12 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 No skoro tak chcesz ten skrypt na highscore... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Tak, chcę...tylko go daj :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Uwaga: Eksperci ds. oceniania zaatakowali Gmclan! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Webzir 5+5+4=14/3=5-=5/5 Nie poj***ło ci się coś? ^^ @down Magi ma 4 gwiazdki.. -.- czy ta gra jest równa z magi?! @kryniak Już napisałem że to było kiedyś.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Nie poj***ło ci się coś? ^^ Ja myślę, że on tylko zaokrąglił, bo inaczej wychodziłoby coś typu 4.6666666666666... A poza tym, to też myślę, że JetMizzy (2/5 od ciebie) jest grą dużo lepszą od Tibi Tanks (4/5 od ciebie). JM dostaje 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 @down Chcesz 5 gwiazdek za taką grę? Nawet Magi ma tylko 4 gwiazdki. Myślisz jak niejaki aaaaaa. Ja nie trawię takiego myślenia ._. A tyś sobie życzył 4 gwiazdek w twojej grze. Czyli więc wg twojego myślenia Tibi Tanks jest tak samo dobra jak MAGI i że JetMizzy zajmuje tylko miejsce w uploaderze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Ja myślę, że on tylko zaokrąglił, bo inaczej wychodziłoby coś typu 4.6666666666666... A poza tym, to też myślę, że JetMizzy (2/5 od ciebie) jest grą dużo lepszą od Tibi Tanks (4/5 od ciebie). Raczej chodzi o to skąd on wymyślił, że 5+5+4 jest równe 14/3 ^^ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zawsze się musicie doczepić >.< Ok, od dziś moje działania będą wyglądać tak: (1ocena+2ocena+3ocena):3, pasi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Heh, Cora Wind się mści za to że jego grę ocenili na 2... myśli że jego gra a twoja to prawie to samo... mój boże... A ja zasysam ;] Ładna, dopracowana - miło się grało - oby więcej takich gier na gmc było. Masz te 5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Znowu jakiś error w grze - nie uruchamia mi się w Viscie :( . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 http://www.yoyogames.com/wiki/show/44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 @Cora Wind było kilku nubków którzy wstawili mu pały i dlatego magi ma 4. @topic Gra się przyjemnie ale trudno 4+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Hehe Ta Muzyczka z Mario Rzadzi :D Dam Ci 4/5 Gra Jest całkiem Fajna :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi