kryniak Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Głupie to :( 1/5. Zrób coś porządnego, a nie grę na 2 tyg. EDIT: No super, motyle są jakieś zmutowane, a do sklepikarza można zadzwonić przez telefon :o! ... a w dodatku on jest analfabetą, phi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Tak wygląda świat po nocy sam na sam z haszyszem :D Grafika jest dość różnorodna:raz badziewne zapełnione jednym kolorem trawy, raz nieudolne próby bawienia się w fotorealistyczne tereny..(ah ta woda) Ale strona techniczna to największy atut tej gry. Nie ma to jak zblokować się gdzieś po minucie kombinowania nad sensem życia(w tej grze) ogółem 5/5..... ....pomyłka... 1/5 <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Ja mam małe pytanie -> dlaczego umywalka jest wielkości wanny :P ? jest większa od wanny ale screen mnie poraził nie ocenie dałbym 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Bo umywalka(jeśli to duże białe to jest umywalka),nie jest jego autorstwa i nawet mu się pomniejszyc nie chciało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Bo umywalka(jeśli to duże białe to jest umywalka),nie jest jego autorstwa i nawet mu się pomniejszyc nie chciało '.. bo po co, przecież ci 'idioci' z forum i tak nie wyjdą z podziwu, że umiem robić gry. Popiszę się przed znajomymi, wszyscy będą mnie błagać o litość--'błagam zrób grę też mi.' Jak znajdę sobie pięć minut to zrobię sim live 3 extra power sim killem all' ... żal.simlive.gm ..żałuję, że nie mogę za te szajstwo(bez urazy) wstawić jeszcze jednej 1/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil795 Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 SimLive2 jest lepsze od jedynki, co ja będę się rozpisywał to co poprzednicy, i jeszcze od kiedy samochodem można jeździć po wodzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 moze to poduszkowiec? w swiecie gdzie szafy i prysznice otwierają się od góry wszystko jest możliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 A do tego, gdy nic nie jesz przez 100 sekund umierasz, to znaczy przegrywasz. Chcąc uśmiercić bohatera spodziewałem się czegoś więcej niż kiczowaty message 'przegrałeś' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebolek Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Głupia gra. Grafika słaba. Daje 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Gdybym ja zajmowal się tą grą to by był najlepszy symulator na gmclanie. A wlasciciel wszystko psuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 A może to jest jakiś "niewyobrażalny" świat, w którym wszystko dzieje się inaczej... :D Ocena 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexarz Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Mam taki zwyczaj że najpierw czytam cały temat a potem dopiero sciagam ..dlatego tez nie bede sobie psuł oczu takimi grami ..to bezsensu ...po co robić takie gry jak są lepsze ??Te simsy nadają się raczej jako rdzeń rdzenia gry ...nie postarałeś sie ...Ja nad swoją grą pracowałem prawie półtora miesiąca a i tak mam błędy ..Ja kiedy minęły 2 tygodnie to dopiero zacząłem pracę nad bohaterem ,a ty w 2 tygodnie zrobiłeś całą grę ..żenada ..Na zachęte daje 2+/5 ...Chociaż zasługuje na 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Hmm, motyle większe od ludzi, niektórzy ludzie chodzą do tyłu, ale tak skierowani jak by szli do przodu.Fajnie to wygląda grafika paintowa, a samochód już nie paintowy xD Co by tu jeszcze dodać...Wyszłem z samochodu i się na czymś zablokowałem i umarłem bo życie mi zeszło (?).A z tymi lodami po 25 zł to lol xD Hahah, jade po ludziach i nie ma krwi! Fajnie!Ej to pomarańczowe nad graczem to życie?Jeżeli tak to dlaczego nie ubywa jak życie mam 60 ? Dobra, ocene dam 2/5 na pocieszenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 17 Lutego 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Można w ogóle wsiąść do tego samochodu? Bo jaj jakoś nie radzę sobie. Teksty ze spożywczaka mnie rozwaliły. :D 1/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Można w ogóle wsiąść do tego samochodu? Bo jaj jakoś nie radzę sobie. Teksty ze spożywczaka mnie rozwaliły. :D 1/5. Można, jak znajdziesz kluczyki, które są włożone do stacyjki ( a tak właściwie to musisz pokombinować :P). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 LoL a gdzie ten samochód? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 LoL a gdzie ten samochód? Rąbneli bliźniaki! :o Na serio: Na lewo od domu, gdzie jakiś głąb zostawił 10[666] zł w żywej gotówce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Pomysł fajny, ciekawa grafika ale zabugowane i nielogiczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiChAl200 Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 a jak się jeździ samochodem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarutobi Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Ej no zaraz ruszacie temat który skończony został 17.02 za to powinien być warn! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 widzę że pomieszałeś perspektywy bo stół i regał są w izometri a reszta od góry i od kiedy to lód kosztuje 25 zł :P 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi