Boro Casso Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Tytuł: Globulet 0.5Gatunek: SumulatorOpis: Globulet jest to symulator życia. Osoba korzystająca z programy przygląda się tylko życiu stworków zwanych Globuletami. Jest to wczesna wersja gry wiec Globulety potrafią tylko chodzić, kopulować z każdym, szukać pożywienia gdy są głodne, czasami też udaje im się nie zjeść trucizny oraz uciekać przed drapieżnikami.Download: DownloadRozmiar pliku: 3,28 MB (Plik rar 3,16)Autorzy:Programowanie: Boro Casso Grafika: BoroCasso Screeny: [1] [2] [3] Sterowanie: Myszka Esc - Menu F1 - Konsola Reszta opisana w pomocy (Esc) Konsola: koniec wyłącza grę punkty dodaje 100 punktów nowy tworzy Globuleta lecz leczy Globulety złoty wiek wszystkie postacie mają 30 lat reset resetuje symulacje Co planuje w kolejnej wersji: :P Płeć Globuletów :P Ojciec nie kopuluje z córką oraz matka z synem albo ojcem :P Większe IA :P Korneci czyli przeciwny gatunek :P Obiekty które będziemy kupować za punkty DNA :P Większa optymalizacja :P Ładniejsza grafika Edit. Drapieżników dodałem dopiero dzisiaj wiec mogą by trochę głupi :) Nie byli poprostu testowanie prawie wcale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Słaby strasznie ten symulator - 1+ . W ogóle nie rozumiem jego sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Co to u licha jest? Gra w którą nie da się grać? Nudy, nudy, nudy i jeszcze raz nudy. 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgadzam się z Mistrzuniem, a w dodatku w konsoli wpisalem pomoc, i napisało mi "Oto pomoc" i tylko tyle a dam ci 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 31 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Co to u licha jest? Gra w którą nie da się grać? Nudy, nudy, nudy i jeszcze raz nudy. 1/5 To nie jest gra tylko program symulacyjny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Fajny pomysl 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 31 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Konsola koniec wyłącza grę punkty dodaje 100 punktów nowy tworzy Globuleta lecz leczy Globulety złoty wiek wszystkie postacie mają 30 lat reset resetuje symulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 mam wrażenie, że gra sama gra :/ cieniutkie to. PS ta nazwa, jakoś tak śmierdzi globulkami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 31 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 mam wrażenie, że gra sama gra :/ cieniutkie to. To nie gra a program symulacyjny PS ta nazwa, jakoś tak śmierdzi globulkami... Nazwa jest z angielskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Gdy wszystkie "te na g" wpadają w większe kulki pisze, że skończyło się życie, i koniec gry. Jak to teraz wytłumaczysz? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 31 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Te małe na g rosną i umierają ze starości :P Klawiszami + i - zwiększamy szybkość gry dla tych którzy nie czytają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 coz jak na poczatek to jest beznadziejne, moje pierwsze symulatory bakterii byly ciekawsze. Ale jesli popracujesz nad tym, zrobisz "zycie" swoich podopiecznych bardziej dynamiczne i widowiskowe to moze bedzie nawet przyjemnie popatrzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 31 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 coz jak na poczatek to jest beznadziejne, moje pierwsze symulatory bakterii byly ciekawsze. Ale jesli popracujesz nad tym, zrobisz "zycie" swoich podopiecznych bardziej dynamiczne i widowiskowe to moze bedzie nawet przyjemnie popatrzec Cały czas pracuje nad nowymi akcjami. Ps ciekawe czy ktoś zauważył zaloty u dwóch Globuletów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 nie, bo wyszly poza plansze, ide karmic swojego robaczka, juz niedlugo sie rozmnozy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 31 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 nie, bo wyszly poza plansze Poza plansze wychodzą tylko drapieżniki które są jak by to powiedzeń przeszkodą ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Pomysł dobry, wykonanie złe ;x - No cóż, co tu oceniasz - popracowałes to nie wstawie 1, niech będzie 2,4/5 ~ 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 2 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Pomysł dobry, wykonanie złe ;x - No cóż, co tu oceniasz - popracowałes to nie wstawie 1, niech będzie 2,4/5 ~ 2/5 Tak wiem wykonanie nie jest najlepsze w tej wersji, wystawiając tą bardzo wczesną alphe na forum chciałem tylko sprawdzić jak oceniacie pomysł :). A o wykonanie wersji 1.0 się nie martw. Stworki będą dzieliły się na 2 grupy, jedni będą podbijać drugich, stworki będą budować budowle, system rozmnażania też sie znacznie zmieni rodzic będą tylko osobniki płci pięknej czyli nie yoda a kobiety :D. Bedą jeszcze jakiś czas chodziły w ciąży aż w końcu urodzą :) Grafike też ulebsze tak aby zamiast kulek były stworki, dodam efekty pogodowe, noc itp Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 czyli nie yoda a kobiety że co ja mam do tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 2 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 że co ja mam do tego? Nic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 To co tam o yodzie piszesz - nie godzę się :hitler: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi