Nikas Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Tytuł:Epidemic Gatunek:Strzelanka Opis: Gdy rząd USA zaczął prace nad "superżołnierzami" badania wymknęły się spod kontroli,mutanty i zombie zaczęły mordować cały personel,wszystko co tylko się rusza!!masz zamiar uratować świat przed zagładą! Wilkie dziękuje dla Cekola który bardzo dużo mi pomógł i wiele nauczył oraz dla CreeTa za pomysł na "przetrwanie" UWAGA GRA BARDZO KRWISTA!! Download: http://www.gmclan.org/up1486_4_Epidemic.html rozmiar: 1867KB Autorzy: Programowanie:Nikas Grafika:Nikas Muzyka:Nikas Fabuła:Nikas Screeny: http://www.gmclan.org/up1486_6_Epidemic_przetrwanie.html http://www.gmclan.org/up1486_6_Epidemic2.html http://www.gmclan.org/up1486_6_Epidemic.html UWAGA!!SCREENY SĄ EWIDENTNIE BRUTALNE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Po ss wygląda to niezbyt ciekawie. Ocenę dam w edit edita Grafika2/5 Taka sobie gryw 0/5 wszystko wolne zero adrenaliny Muzyka 3/5 jeden utwór ale fajny 2 i strasznie dużo bugów np depth paska życia nie pokazuje ile mamy amunicji chodzimy po biurkach potwory wchodzą w siebie itp itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Konfucjusz mówi: Namazanie czerwonym w Paincie to jeszcze nie brutalność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 To ma być "GRA BRADZO KRWISTA"? to chyba nikt nie wysadzał sie obok furgonetki w Zemście Taliba ;) 1.Za łatwe, 2.Strzelba nie przeszła do nastepnych plansz 3. Jesli strzelab ma ograniczenie amunicji to nigdzie nie pisze ile zostało kulek (bo przestała strzelac po jakims czasie) 4 moby blokują sie na ścianach, naroznikach i na sobie 5 sciany mogły by być ciemniejsze zeby sie odróżniały od podłogi. 6 czerwony celownik gubi sie na plamach krwi zrob jasno błękitny 7 mozna strzelac przez drzwi i jest jeszcze łatwiej ale w zsadzie fajne, lubie takie strzelanki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 gierka Spoko. fajnie wybucha Granat . Czy ta gra miała być podobna do Alien shooter? xD plusy: -Nawet wciągająca - efekt wybuchu Granatu Minusy: - zombie zacinają się na ścianach - nie widzę ile mam granatów - powinna być szybsza moja ocenka 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Grafika lepsza niż zwykle, 3/5 . Grywalność niezła, trochę nudne 3/5 Muzyka 4/5 Ogółem: ( 3 + 4 + 3 ) / 3 = 3.(4) Nieźle ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Gra nawet fajna gdybym nie to ze jak padne wezme zapisanie sie do high score nie wiem co tam kliknalem na klawce i stalem sie nie do zabicia xD 3- -/5 3 z dwoma Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Ta gra jest równie krwista i bestialska jak rzucanie ziemniakiem w martwego szczura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Gra nawet fajna. Widac ze sie starales :) 3/5 PS. Popraw to, zeby zobie sie nie zacinaly przy scianach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Starałeś się, grafika średnio ładna, oznaczenie PEGI na początku (O.o), nudna muzyka, średnie dźwięki, wolna akcja. 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Gra jest wolna bo plansze są duże i gra się muli. Wiem,zepsułem projekt bo nie pisze ile ammo itp. ;/ Dzięki wam za szczere opinie,może(napewno)kiedyś zrobie inną strzelankę to się postaram... A co do tych oznaczeń pegi,no to ja już nie wiem,gmc zrobił się inny, i w ogóle dziwny =/ wolałem to dać bo jeszcze bym miał warna :| 3 gwiazdki...hmmm nie postarałem się..mogło być lepiej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Gra jest wolna bo plansze są duże i gra się muli. Nie, nie przesadzaj duża plansza to jak by 5000x5000 pixeli było, wypełnionych tymi drobnymi potworkami. Przyśpiesz poruszanie sie postaci i szybkośc wrogów, i zrób wieksze plansze. Narazie dałbym 3 gwiazdki ale czekam na ulepszoną wersje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Od razu walnę ocenę, bo nie ma co się rozpisywać. Grafika: 3/5 średnia Muzyka: 3/5 Przypomina "doom'a" :) Grwaylność: 2-/5 nikła. 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Fajna gra, ale są rzeczy, które trzeba poprawić. Po pierwsze: Zmień ten celownik, bo go wcale nie widać. Po drugie: Dlaczego zombi blokują się na zakrętach i w drzwiach? Po trzecie: Trochę za duże te naboje. ;) Ocena 3/5 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Ładne nawet, ale słabo wykonane. Mimo to zasługuje na 2 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Grafika: 2/5 Muzyka: 4/5 Sterowanie: 1/5 Fabuła: 3/5 Ocenka: 3/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebolek Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Fajne. Mało muzyki. Daje 3/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi