Grela Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Troche nie gramatyczne, ale co do kopii mojej gry jeżeli chcesz coraz szybciej pojawiających się wrogów do napisz do mnie na pw dam Ci kod ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Ad nazwy: Tibian Tanks być powinno, no nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 W ogóle o co kaman z tymi czołgami? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Chce was tylko ostrzec że wirus Jeefo kasuję pliki exe więc uważać. A gra taka sobie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 6 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 W ogóle o co kaman z tymi czołgami? biggrin.gif no bo myślałem że gra będzie wyglądać jak normalne czołgi tylko z grafiką tibi.. no i trochę tak wyglądają to nie zmieniałem nazwy xd Ad nazwy: Tibian Tanks być powinno, no nie? O jej nie czepiajcie się Tibi Tanks lepiej brzmi @yoda Yoda fajny avatarek ;p codziennie nowy @topic Moja gra ma nadal 2 gwiazdki ;( A może powiecie kto przeszedł tą grę ;] ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 @topic Moja gra ma nadal 2 gwiazdki ;( Raczej nie będzie miała więcej... Yoda fajny avatarek ;p codziennie nowy By Tymon ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 QUOTE @topic Moja gra ma nadal 2 gwiazdki ;( Raczej nie będzie miała więcej... Dobrze będzie jak niżej nie spadnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Grafiki z Tibii.. Człowieku.. Zrobiłeś z tego strzelankę.. Czy to nie brzmi głupio? :huh: Tworząc grę mamy zamiar chyba kogoś czymś zaskoczyć.. To najwyżej nadaje się żeby pozbijać się z Tibii... Ale są lepsze sposoby.. Bo jeśli chodziło o coś innego to nie wyszło.. :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi