Grela Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Chodyi mi o taki replay że nagrywa podczas grania a jak skuje się to mi pisze zapisać replay i są opcje tak nie i pokaż replay i jak zapisze to tak że moge później go odczytać czyli że w menu jest ładuj powtórkę wybiera się i się ogląda. Z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=9096 wystarczyło przejrzeć pierwszą stronę tego działu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Skasuj temat i napisz go jeszcze raz. http://www.gmclan.org/index.php?sciagnijplik=81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 28 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Ale tu nie ma zapisu i odczyt chodzi mi o te kody.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Ale to wszystko zależy od tego jak robisz replaye, a my nie wiemy jaki system tego masz zrobiony u siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zaraz ci dam źródło MiniVolleya :) Jest tam zapis i odczyt na INI :) PS: Dam w edit.... tylko go wyślę.... http://chomikuj.pl/Dawidds/Inne/Dla+Grela/MiniVolley_1_9.gmk Masz :P Zaraz wyśle hasło na PW... jednak wole nie ryzykować :) Bo to mój kod jest ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 29 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Ale tu chciałem żeby po zakończeniu poziomu czy rozgrywki pokazało się pytanie zapisać powtórkę?? I odpowiedzi Tak, Nie, Pokaż A w menu załaduj replaya i takie okienko jak sie ładuję savy nie takie GM żeby można zapisać na dysku tak jak w Icy tower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 A Message Gm'owe to ukradli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 29 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Ech ja nie chce GMowe podobne jak w icy tower tylko że ładuje się no...jak pliki w paincie...tylko że to rozrzerzenie rep... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Przede wszystkim zbadaj mój przykład, jeśli go nie rozumiesz ( w co nie wątpię ), to nie bierz się za takie rzeczy, lecz za sam gameplay ;/ . Korzystając z mojego przykładu wyglądało by to następująco: Tworzysz plik ini o rozszerzeniu *.rep dla każdego replay'a, i tam dla każdej klatki tworzysz sekcje i klucze z wartościami poszczególnych tablic, dla wszystkich obiektów :D . Pamięciożerne to będzie strasznie, a są o wiele lepsze sposoby. A co do listy, to znajdź jakiegoś dll'a, albo pobaw się GM'em ( DSy mogą się przydać ;p ) i za pomocą pętli wyświetlaj wszystkie nazwy. GML for( i = 0; i < ilosc_plikow; i += 1; ) draw_text( 20, 20 + i * 20, replay ); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi