Dawidds Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Dlaczego? Przecież to szczera ocena autora. Każdy autor swojej gry - a już napewno nowicjusz oceni swoją grę na 5. Dlatego to fałszowanie wyników ;] Tak jak np. w..... o, wyborach prezydenckich ( :P ) nie możesz głosować na siebie. Screenów w dalszym ciągu brak. Zamykam i daję warna. Jeśli autor wstawi obrazki, będzie mógł otworzyć temat. I tak otworzył....... ale już było takie coś, tylko, że z Marmotem :P (czy tam z Mamrotem, nieważne :P Nie pamiętam xD) Mamrot zamyka, Paklo otwiera xD Uwaga!: Nie pytać się jak przejść poziomy! Proszyę podać błedy jakie będą! I moja kolejna gra to Kosmiczny Arkanoid Możliwe, że przesadzam, ale tutaj to już mnie wnerwiłeś :D Co ty sobie wyobrażasz? Że ktoś zagra w twoją grę dłużej niż 5 minut? Nawet jak się znajdzie taki ktoś, kto zagra w to toje coś > 5min, to i tak nie będzie miał czelności pytać autora tej genialnej gry, jak przejść level...... Edit: O przepraszam. Screeny już są xD Miałeś prawo otworzyć :) Sorry za oskarżenie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Każdy autor swojej gry - a już napewno nowicjusz oceni swoją grę na 5. Dlatego to fałszowanie wyników ;] Tak jak np. w..... o, wyborach prezydenckich ( ) nie możesz głosować na siebie. Zgadzam się z Ludzixem - Autor wstawia(A przynajmniej powinien) szczerą ocenę - Wstawia 5 to znaczy - że uważa że gra na tyle zasługuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Moja gra nazywała się SMG2D i co jak co, ale uważam, że na zerżnięcie tytułu sobie zapracowałem. To co można zobaczyć tutaj jest po prostu zhańbieniem tytułu gdyż gra oryginalna jako pierwsza od 10 lat wbiła się na szczyt rankingów, a ty dajesz tu coś na miarę nowicjusza z takim tytułem.... szkoda słów. Doceniasz cudowne dzieło jakim jest Super Mario Galaxy, za to szacunek gdyż w tym głupim kraju to jest wyjątek ale jak już podkradasz tytuł to rób coś co jest tego tytułu godne. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 więc są już 4 mario galaxy. Wersja oryginalna, wersja pabla, wersja palka i wersja buziola... heh gubie sie już w tym, po co robić taki burdel z nazwami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 wersja buziola... Wersja Buziola miała nazwę Mario Forever. Nieprzytomny byłeś, co? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Słabe jak barszcz 1/2 PS. Było już tutaj tych 'mario" :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Ja tam nic przeciwko dobrej platformówie z Marianem nie mam... o ile jest dobra. Mario to spoko ziom, fakt, że ma dziwny głos aczkolwiek jeśli podchodzić do tego jak człowiek, a nie jak polak-rasista-antyhomo-niewiadomo, to ten głos wydaje się być zabawny. Każda dobra gra z mariem rulez, ale to niestety nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Wersja Buziola miała nazwę Mario Forever. Nieprzytomny byłeś, co? ;p JAklub nie jesteś na czasie :P a ja swoje widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Można jakieś głębsze info? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżamper Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Buziol cośtam gadał że zrobi Mario Forever 2: Galaxy Quest, ale żeby wydal to nie słyszałem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadeo Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 jak to ma byc super gra i ma byc warta 5 ** gfiasdek to ja jestem papiesz * jak by co to te ortograficzne bledy napisalem specjalnie 1 gfizdka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 To jest kurcze supeer gralem w to naprawde zagrajcie z kumplami a zobaczycie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi