GMcliker Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Witam jak zrobić świecące kryształy? Gdy jest tak bardzo ciemno to je widać i widać też rzeczy które są blisko nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 http://www.gmclan.org/index.php?sciagnijplik=92 Mam nadzieje że o to chodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 23 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Nie oto chodziło mi chodziło żeby to byłow 3D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Musisz mieć sprita flary ( Tutaj ) i rysować jako ścianę z blendem w stronę kamery oraz dodaj światło kryształowi ( Aby rozświetlało pomieszczenie ) ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 23 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Po pierwsze nie wiem jak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Jeśli nie wiesz jak rysować ścianę... to się nie bierz za to :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 23 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Wiesz udało mi się to już zrobić ale bez ciebie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi