domek-1 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 No więc moge zrobić w miare proste grafiki całkowicie od góry lub tak jak w platformówkach . Ucze sie PixArtu ale grafiki do zrobienia niekoniecznie musza być tym sposobem ;) . Tutaj link do moich foldera : http://www.gmclan.org/up3347.html (mam jeszcze obrazki jak to drzewo sie przewraca) Jak ktoś by to wykożystał prosze o udział w creditsach I prosił bym o uwagi do moich prac . A jak chcecie żebbym zrobił prosił bym o jakieś dane np wielkość itp ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Grafa bardzo mi się nie podoba. Chyba nikt nie przyjmie takiej bardzo paintowej grafy (tzn. grafy początkujących userów painta). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Są zbyt mało szczegółowe i bez pomysłu. Radze ci najpierw się trochę wprawić, przed daniem takiej propozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domek-1 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgadłem odpowiedzi ;) . No ale chciałem poprububować a pomysłów niemam niestety :( . Niewiem co jeszcze powiedzieć ;). Bende prubował :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zrób kulę stwarzającą wrażenie trójwymiarowości i chropowatości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 spoko grafiki... jak będę coś tworzył to dam znać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Grafiki do pupy :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domek-1 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zrób kulę stwarzającą wrażenie trójwymiarowości i chropowatości. Coś tam mi udało sie zrobić tylko małych wymiarów . I jak bendzie zemnie coś czy raczej nic ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Nawet ładna ale za dużo chaotycznych pixeli przez co jej powierzchnia nie wygląda gładko ;) A propo kul xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Wasze kule nie wyglądają jak kule, tylko jak jakieś przyciski, guziki. Kule się cieniuje inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domek-1 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 [...] chropowatości. A nie gładkości ;) . Dlatego zrobiłem tak chaotycznie ;) . Ładna kuleczka :). A jak sie cieniuje ?. Tak to jakby światło świeciło z lewej górnej strony trohe nachylone . Chyba że chodzi ci tak jak jest w ikonce game makera :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Tak, bo kule się cieniuje tak, jak to jest w ikonie Game Makera ;p . Tylko wtedy jest wrażenie kulistości obiektu. Nawet, jak masz jakąś czarną kulkę i puścisz na nią światło, to zauważysz, że cienie nie rozchodzą się tak jak zrobiłeś to w swoim rysunku, tylko koliście od któregoś punktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 iksde. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly158 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Wasze kule nie wyglądają jak kule, tylko jak jakieś przyciski, guziki. Kule się cieniuje inaczej. Ale on dobrze wycieniował - sposób cieniowania kuli zależy od kierunku padania światła i od tego która część kuli i w jakim stopniu jest oświetlona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Co powiecie na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly158 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Blender ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domek-1 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Fajna . Inaczej cieniować nieumiem (niewychodzi mi) i nieumiem dużych kulek cieniować :/ (w pixarcie;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Normalnie szczęka opada łącznie z wylewem wewnętrznych części ciała. Cóż. Ćwicz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domek-1 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Szczęka opada [...] Mnie sie kojaży to z tym że jest bardzo dobre a nie bardzo złe ;p ale niewiej co to oznacza naprawde ;) . A rade tą przyjme ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Blender ?? Coś w tym złego? A apropo opadania szczęki to po pierwsze to rzeczywiście jest określenie częściej pozytywne niż pejoratywne. Po drugie to szczęka nie może opaść(no chyba, że chodzisz na judo). :P Prędzej żuchwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Czy wy naprawdę nie wiecie, co to znaczy chropowatość? Te kulki są gładkie, a ja o chropowatą prosiłem. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 A moja to co? Sześcian? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 schizowa jakaś ale jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Nie wygląda na kulę ;y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 O ile się nie mylę, to jest to temat domka-1, który powiedział, że zrobi grafiki XDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Wyglada tylko tak jakby na nia swiecilo nie wiem co, troche za mocne to biale xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Jaklub chciał kule, to je dostaje xP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Ale od Domka. Dostałem, ale niezbyt chropowate. Po cholerę się ich domagam. xp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 No dobra to ja zamówie sejmitar ze stali damsceńskiej z widokiem top down(od góry). Zwrócona w prawą stronę. długość od 32 do 48 piksli. Klimaty Europa XVII wieku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domek-1 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 @RaistlinBlackRobe Juz ci robie !!! - Chodzilo mi o wysokość i szerokość a nie o ... właściwie mysle ze to szerokosc a wysokosc dopasuje . - to dla innych @edit Zrobione : PixArt , Paint , jakieś 40 min cale myślenie a ten miecz jakieś 10,15 min niewiem ;). I jak bendzie ? Czy to byl tylko trening ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi