MAK Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Szukam jakiś kawałków Peji które można ściągnąć z neta (właściwie to dla brata ale on pracuje i nie ma czasu szukać) W googlach zawsze wyskakuje albo co innego albo ściągnąć nie mogę albo same teledyski (a potrzebuje mp3) może ktoś zna jakieś pewniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 wejdź sobie na jakiś warez,peja ssie SLU-Strzał Lumpowi Ulicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Wrzuta.pl + mm5.pl :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 dokładnie, peja to pyr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Więc pochwal brata za całkowity brak gustu. Co do pojedynczych kawałków możesz użyć serwisów wrzutowych typu YouTube, albo zabawić się z czymś w stylu p2p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Ściągnij sobie BearShare (nie polecam wersji darmowej) i ssij dowoli! (?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Jeśli sie nie boisz kontroli to ściągaj z p2p... @blackmaul dokup sobie ramu bo ci się fajny komp marnuje:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Wiesz co się liczy? Szacunek ludzi ulicy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Wiesz co się liczy? Szacunek ludzi ulicy! te rymy tego pejageja się nie rymują wcale,jest daremny u nas jak miał koncert to go wyprowadzali ze sceny po nasi by go na... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Jest jedna rzecz dla której warto żyć, HIP-HOP I nie zmienia się nic ! http://www.google.pl/search?q=intitle%3A%2...0of%22+peja+mp3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Szukam jakiś kawałków Peji które można ściągnąć z neta (właściwie to dla brata ale on pracuje i nie ma czasu szukać) W googlach zawsze wyskakuje albo co innego albo ściągnąć nie mogę albo same teledyski (a potrzebuje mp3) może ktoś zna jakieś pewniki Idź do sklepu z płytami, to pewnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAK Opublikowano 19 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Idź do sklepu z płytami, to pewnik. Żyję w małym mieście nie ma dużo takich sklepów a poj…. sprzedawca z jednego z nich chciał wcisnąć techno :D Aha to nie musi być peja tylko grunt żeby to nie były takie bagna jak norbi czy 18l, po prostu coś klasycznego, ja tam się za bardzo nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Żyję w małym mieście nie ma dużo takich sklepów a poj…. sprzedawca z jednego z nich chciał wcisnąć techno :D Aha to nie musi być peja tylko grunt żeby to nie były takie bagna jak norbi czy 18l, po prostu coś klasycznego, ja tam się za bardzo nie znam nosz chyba go zaraz... :angry: nie znasz sie a krytykujesz jeden osiem l. wez sie zastanow do czego dazysz... <_< poza tym ja nawet lubie sluchac (jak ty to nazwales) "18l" :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Peja to chyba nie jest "klasyka" hip hopu już prędzej Kaliber 44 albo Paktofonika. ale mogę się mylić, bo HH nie słucham. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 http://www.google.com/search?source=ig&...oogle&meta= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 najlepsza opcja,wyślij mi pieniądze,ja kupie w empiku i odeśle Ci płytke z resztą kasy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Peja to chyba nie jest "klasyka" hip hopu już prędzej Kaliber 44 albo Paktofonika. ale mogę się mylić, bo HH nie słucham. wymienilbym to samo. sam hip hopu za wiele nie slucham, ale dodalbym jeszcze fisza (mimo ze ostatnio bawi sie w funk i jazz nie HH), ostrego, ktory niektore rymy tez ma w porzadku.. i nie wiem, duzo osob sie WWO jara, ja ich osobiscie nie lubie (poza kawalkiem kazdy ponad kazdym) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 nosz chyba go zaraz... nie znasz sie a krytykujesz jeden osiem l. wez sie zastanow do czego dazysz... poza tym ja nawet lubie sluchac (jak ty to nazwales) "18l" :/ Te małolaty to hiphopolo bez kitu xD Ja słucham HH Polskiego i co mogę polecić: - JWP - Pezet - Płomień 81 (Co prawda Onara nie lubię, no ale...) - BC (Bez Cenzury) - WSP 0 drechów - Czysta prawda ;) Ich życie to rap więc nie mówcie, że jest bez sensu ;) ]już prędzej Kaliber 44 albo Paktofonika. Tego słuchało się 8 lat temu, no ale jak ktoś lubi...Ja co prawda nie ten rocznik, może dlatego K44 i PFK mnie nie ruszają. Mimo tego Fokus jeszcze nagrywa, jego nowsze kawałki z innymi też nie są złe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Bez Cenzury,Kaliber 44, Jedyne HH co Roxą ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Bez Cenzury,Kaliber 44, Jedyne HH co Roxą ;p To samo i jeszcze niektóre kawałki Mor W.A. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Przypominam,że kolesie z BC(Bez Cenzury) czyli Ero i ziomki założyli aż 3 zespoły. Jeżeli szukacie czegoś kroju BC polecam PCP i JWP.Te same ziomki - Inne squady. Ano i zapomniałem o O.S.T.R. Też ma duzo dobrych kawałków i jest najlpeszym freestyle'owcem w Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi