Pablo-GM Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Witam wszystkich zainteresowanych moim projektem :) ! Zapewne interesuje Was moj projekt(moze)otoz tworze gre MMORPG,a pomagaja mi w projekcie PsychiX i KubaGM.Gra polega na wypelnianiu misjii,a jest ich ponad 20.Stworzona postac tworzymy sami jak nam pasuje mozemy zrobic wojownika,maga lub lucznika albo co chcecie sami,mamy do dyspozycjii czaru obronne i przywolywanie potworkow ktore pomagaja w walce.Mapa swiata 90000 x 90000 mamy 1 wioske i wiele ukrytych lokacji.Przejscie mapy w dol zajmuje jakies 15 min bez zabijania potworkow,a z potworami nie wiem :] Grafiki malowane w pixelarcie kazdy element bardzo dopracowany,jesli chcecie zobaczyc jakies screeny to mam jakies w sygnaturce.Przewidywana premiera marzec/kwiecien/maj 2008r zalezy od mojego zapalu dziennego :) Pozdrawiam PS Screnny jeszcze dodam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Witam wszystkich zainteresowanych moim projektem :) ! Zapewne interesuje Was moj projekt Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 12 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Napisalem moze .... :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zapewne interesuje Was moj projekt(moze)otoz tworze gre MMORPG W takim przypadku bez normalnych screenów dziękuję. No i to nie jest pixelart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Mógłbyć zrobić open betatesty. Jakby co to się piszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Daj jakieś lepsze screenshooty niż te w sygnie, bo trochę to małe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 12 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Ok RaistlinBlackRobe zapisze Cie i wszystkich tych ktorzy chca tylko ze to za jakis czas. Screeny zaraz bede ale big :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 No to daj screny to się zapisze xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 A ja stawiam piwo że nic z tego mmo nie wyjdzie :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 12 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Naklys juz idzie screen screen: http://www.gmclan.org/uploader/2522/dobra.png Widac tam male bledy tzn menu odstaje bo spiesze sie i krzywo postawil sie obj w roomie i dlatego tak wyglada.To tylko jakas walka i bez paskow HP na dole ekranu wiec za to przepraszam jutro raczej dam lepszego screena tu tylko walka i menu. Yoda zle Ci sie zdaje mam zbyt wielki zapal do tego Pozdro EDIT Opsss zapomnialem o skillach wiec sorka xD:) Wszystkie drzewa beda inne musze dodac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Pusto tam :/ i oczojebna trawa X_X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 12 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Yoda wiem bardzo przepraszam ale wszystkie grafiki zostaja zamieniane na pixelart a te zostaly zrobione w gimpie i nie zmienione sa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Nie. Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 12 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Firemark milo mi ze interesuje Cie moj projekt :) EDIT Wiec gra jest mniej wiecej taka tylko nie dalem tu grafiki z inventory i czekam na nowe drzewa od mojego grafika i oczywiscie nie oczojebna trawe, gdy je dostane to dam screena :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Yoda zle Ci sie zdaje mam zbyt wielki zapal do tego zapal powiadasz... a umiejetnosci programowania? bez tego ani rusz nawet jak "zripujesz" przyklad :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 12 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 M@ati co ty tam wiesz..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 M@ati co ty tam wiesz..... ... nie potrzeba żadnych umiejętności wystarczą same gotowce..... WTF ? nie mówie, że sobie nie poradzisz ale M@ti002 ma racje w 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 12 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Rozumiem lecz zobaczycie uda mi sie naprawde mozecie liczyc na godnego zastapienia Almory Mmorpg'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 czemu z góry zakładacie, ze mu to nie wyjdzie... tym bardziej, że pomaga mu PsyhiX :P życzę powodzenia :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 godnego zastapienia Almory Mmorpg'a Kpisz? Ty się równasz z Almorą - HAHAHA śmiech na sali :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 no fakt, trochę z tą Almorą przesadziłeś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maskow Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Po screenach nie wygląda tak źle, pożyjemy, zobaczymy co z tego wyjdzie. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 12 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Dziekuje Ci Marku i Maskow ale Yoda to no coments .... :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Nie no chłopcze, do Almory proszę się nie porównywać, bo ta ma znacznie lepszą grafikę niż twoja gra. :] Chyba że chodzi ci o samą grywalność którą przewidujesz. :) w sumie nie jest źle, grafika jest trochę gorsza niż ta w Island RPG :P Powodzenia ze zrobieniem z tego MMORPGa, mam nadzieję że serwer napiszesz w czymś znacznie wydajniejszym niż GM :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 ale Yoda to no coments Lol? Wyraziłem swoją opinię na ten temat aty mi tu z takimi wyjeżdzasz... co ty myślisz że wszyscy się tym będą zachwycać? :] Trzeba się nauczyć przyjmowac tez złe opinie! Po prostu twoja gra nie ma się co równać z Almorą... grafika jest trochę gorsza niż ta w Island RPG Doh :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 12 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Grafika jest slaba bo nie zostala przerobiona mowie jeszcze raz jest to jeszcze z wersji malowanej w Gimpie, a wiec tak jak powiedzialem bedzie ona malowana w pixelarcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Kurde... Nie podoba mi się brak rąk i innych części ciała... wtf? Czyżby brak owych komponentów w Przykładzie Chodzenia ala Almora Maxpayna? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Pewnie cały GMCLAN znajdzie się w creditsach :P No, bez kończyn trochę dziwnie jest EDIT: A może nawet całe GMCommunity znajdzie się w credits... :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millenium Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 omg omg ludzie nie mówcie nic o grafice nie czytacie jego postów wcześniejszych ta grafika którą aktualnie ma jest robiona (jak wywnioskowałem) przez niego w GIMPIE prawdziwa grafika którą użyje w finałowej wersji będzie grafika w pixelart i zrobiona przez jak sie domyślam nie podrzędnego ale profesjonalnego grafika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 12 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 No wlasnie nie mam pomyslu do tych rak.Moze chce ktos to namalowac to czekam:) PS OMG OMG UP dobry jestes xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi