warcrawt Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Potrzebyję do zespołu programistów : -Grafika -Muzyka -Programiste Więcej informacji na mojim gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 No ciekawe, nikt rozsadny raczej nie wejdzie w zespol z kims kto jest jeszcze slaby w programowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 12 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Wiem ale można sprubować :thumbsup: PS.Tak wogle to w programowaniu jestem przeciwieństwem ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 12 Grudnia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Chciałbym zauważyć, że znalezieni graficy, programiści i muzycy spokojnie się obejdą bez Ciebie. Co chcesz robić w tej grupie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Niech zgadnę. Punkt pierwszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 warcrawt: Twój post jest bezsensu, po pierwsze: nie podałeś żadnych informacji, na pewno nie znajdziesz chętnych. a po drugie: Potrzebyję do zespołu programistów : -Grafika -Muzyka -Programiste To w końcu programistów czy grafików/muzyków??!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Żondzic jak mniemam. Ja nie dołączę =] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Radze napisac czym sie bedziesz zajmowac w grupie, jakie bylyby cele teamu i jakas poczatkowa wizje projektu, to sie moze ktos zglosi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 mojim Rox :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Potrzebyję do zespołu programistów : -Grafika -Muzyka -Programiste Więcej informacji na mojim gg ciekawe jak programujesz,jak piszesz jeszcze mojim... moge być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 po pierwsze, to podaj swój wiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 13 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Dobra to potrzebuję : -Grafika -Muzyka -Kogoś kto ma dużo pomysłów i jakiegoś programiste do pomocy A informacje o tym co będę robił na moim gg:2573696 Ogulnie to robię coś w stylu gta 1 ale więcej możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 twój wiek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 13 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 A co cię to a dobra zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi