ddamiann Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Złap kulki! Gatunek: Zręcznościówka Opis: Gra polega na łapaniu niebieskich i zielonych kulek. Uwaga na duchy! Są też kody, ale ich nie podam. Powiem tlyko, że na kasę i życia. Download: http://rapidshare.com/files/73508207/Z__32...kulki_.zip.html Rozmiar: 6,06 MB Autorzy: Programowanie: ddamiann Fabuła: ddamiann Grafika: ddamiann... yyy... grafika to sa te poczatkowe obrazki z Game Makera... Muzyka: ddamiann Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Kolejny klon Catch the Clowna, tym razem w wydaniu siedmio megabajtowym. :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ddamiann Opublikowano 1 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 dobra, zmieniłem ;) teraz jest 6 MB xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Watpie aby kto kolwiek gral w Catch The Clown ktorys setny raz z kolei. Popracuj nad czyms ambitniejszym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Dokladnie, i jeszcze grafika z GMa :P Moje pierwsze gry tez takie byly, ale ich tu nie dawalem ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Looool ;( przecież to nie ma sensu dawać tu 'swoje pierwsze gry" - po co? Przecież nikt nie będzie czerpał przyjemności z grania w nie :u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek11116 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Kod na zycie lewy shift, kod na punkty 9. Gra taka sobie ale dam ci na zachęte 4 gwiazdki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ddamiann Opublikowano 1 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Kod na zycie lewy shift, kod na punkty 9. good ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 grafa mnie nie nakręca na ściąganie,możnabyło chociaż podmienić grafe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 zachęte 4 gwiazdki ;) Twój system oceniania jest powalający ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 na zachętę 10/10000. Złap kulki :o Kto ten tytuł wymyślił? I sprity z gma <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Hm. Zastanawiam się teraz nad Catch the Clown w naprawdę roxującym wydaniu, z silnikiem fizycznym, dźwiękiem przestrzennym... ciekawe, czy to się przyjmie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 kurde może właśnie te catch de klauny są powodem mojej bezsenności :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Bo nie możesz się oderwać od monitora i przestać pykać ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 gorzej, nawet po wyłączeniu gry odruchowo biegam za clownami po pokoju :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 fajniusia gra "na pięc minut xD A tak nal uzie chciałbym powiedzieć ,że umieściłem tę grę na 4shared http://www.4shared.com/file/31428700/58a8a..._ap_kulki_.html Miłego ściągania ^^. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Ta gierka przywiodła moje wspomnienia.. Przypomniały mi się moje pierwsze gry, których wstydziłem się pokazać publicznie :) Od czegoś zaczać trzeba.. Otrzymujesz dwa (2) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Fajne :) Ale przy oryginale spędziłem więcej czasu, narysuj grafike chocby w paintcie, taj jak ja :jezor: piękna nie jest ale ważne że moja :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 wypas 2,99/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommouluss Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Gierka fajna ale za sztywna... grafiki z GMa - NAJGORSZE CO MOŻE BYĆ!! Gdyby nie była grafika z GMa bym dał 3/5 ... painta nie masz czy co? ;x Żeby nie było że oceniam tylko grafikę to sama gra też nie jest zrobiona fajnie (prawie że klon CTC tyle że przynajmniej trochę swojej inicjatywy w to włożyłeś... w CTC raczej duchów nie było ;). Aha i proszę, nie wrzucaj gier na rapidshare, bo nie kapuje jak z niego ściagać jakiś 8literowy kod trza podac w 4 znakach ;x), ale na zachęte 2/5... tylko proszę, przy następnych produkcjach nie korzystaj z grafy GMa ok? ;) i trochę chyba za dużo zajmuje jak na taką grę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Do kitu caly czas dajecie te catch de klauny Dam ci 2 z wielkim - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi