Webzir Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Grywalna gra. Nawet bardzo. Grafika: 2/5 - tu trzeba jeszcze trochę popracować Muzyka: 1/5 - nie słyszałem Grywalność: 6/5 (!) 2+1+6=9/3=3. Aż żal tak grywalnej grze stawiać tróję, więc oczko wyżej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMasoon Opublikowano 2 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 To bardzo miłe :) Projekt SJS jest już ukończony. Nadal trwają jednak prace nad SJS II. Tam będzie dostępnych wiele trybów rozgrywki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Bardzo ładnie! Gierka mi się podobała.. Fajna grafika i wogóle te skocznie.. :) Gratuluje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny13 Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 C++ trudny jezyk wielkie brawa i szacuneczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 szacun - 5 dwiazdek :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 johny13, Opowiadasz, nie taki trudny, trzeba zrozumieć :) Co do gry to bardzo mi się podoba, bardzo wciąga(przynajmniej mnie), grafika nie jest zła, ale już nie mogę się doczekać SJS II , daję: 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 No cuż co tu dużo pisać, poprostu zaje***** :D Sam ucze sie C++ i wiem jak ,,trudno" jest zrobić porzadny program, ale zrobić tak pożądna gre z taka grafą to masakra. Gdybym mugł to dałbym 10 nie tylko za gre, ale i za to, że podjeliście się tego i byliście tak wytrwali, aby to skaczy, ale w tym przypadku musze dac 5/5, ale z dużym + :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 No fajna gierka ;) 6/6!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi