Simon Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 macie rację projekt chyba upadł a tak czekałem za tą grą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 no wezcie wznowcie perodukcje ja tez czekalem :unsure: Za następne odświeżenie starego tematu dostaniesz warna. Patrysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zając Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 ej to po co są stare tematy jak ich odświerzać nie można, usunąć ten temat by sie przydało nie? B) Jeśli post nic nowego nie wnosi do tematu to znaczy że niepotrzebnie został odświeżony. Znowu jeśli pojawiły by się nowe informacje na temat tego projektu (akurat w tym przypadku) to nie było by to niepotrzebne odświeżenie :3 Tymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 pacman nie mogę sie doczekać ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 @pacman: to zrób. Przeczytaj temat, zanim odpowiesz. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kychu Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 na moje to to jest kit, sadurski by nie prosił takich amatorów. Ostrzeżenie, za odświeżanie starych tematów i niekonstruktywną względem swoich własnych umiejętności krytykę gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 27 Lipca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Sadurski nie prosił, tylko z tego co wiem, to Phariseus jest jego fanem i sam się do niego zgłosił, a pan Sadurski poparł pomysł stworzenia gry i obiecał dostarczyć grafiki. Niestety nic z tego nie wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 panowie chętnie pomogę w realizacji efektów spcejalnych.... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 @UP: Spójrz na datę tematu ;P ... Zresztą ja też nie spojrzałem na datę w innym temacie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 28 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Sadurski nie prosił, tylko z tego co wiem, to Phariseus jest jego fanem i sam się do niego zgłosił, a pan Sadurski poparł pomysł stworzenia gry i obiecał dostarczyć grafiki. Niestety nic z tego nie wyszło. Problem w tym, że projekt był zaczęty w GM5. Może coś jeszcze się skombinuje w nowszych technologiach. Czas pokaże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kychu Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Przepraszam za swoje wykroczenia i bardzo się ciesze, że jest tutaj taki dobry zespół moderujący, obiecuję poprawę i to, że już zawszę będę godnie reprezentował GM Familiadę , wstyd mi. Chcesz bardzo dobrze uzasadnionego warna za wulgaryzmy? (Tu był post zawierający trzy wyrazy "k**wa".) Jaklub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 lol xD a neo kid, get him! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kychu Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Nie mam neo a internet pamiętam jeszcze jak jechałem z modemu na PC procku 500mhz 128mb ramu co było hitem bo wszystkie pieniądze z komuni na ten komp poszło więc uwierz, że trochę już się w necie obijam. (ale fakt trochę mnie poniosło) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millenium Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 nie chcę offtopować i bawić się w moda ale nie mogę na to patrzeć (na pewno dostane warna ale trudno) mianowicie czemu pablo i kychu nie dostali warna za offtop? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Eh, ale dlaczego nie wyszło? Czemu na GMie 5 nie można tego zrobić? Grafikę macie, pomysły też, ale napisane... całe nic. Jakbym miał taki pomysł, to bym ukończył ten projekt. A może ze względu na czas tego nie kontynuujecie? Bo nawet ja mógłbym wam zrobić proste minigierki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Eh, ale dlaczego nie wyszło? Czemu na GMie 5 nie można tego zrobić? Grafikę macie, pomysły też, ale napisane... całe nic. Jakbym miał taki pomysł, to bym ukończył ten projekt. A może ze względu na czas tego nie kontynuujecie? Bo nawet ja mógłbym wam zrobić proste minigierki. Bo projekt padł tysiące lat temu. Tego nie pamiętają nawet najstarsi Indianie. A Phariseus skończył osiemnastkę i nie w głowie mu punk franek, tylko coś poważniejszego. I został narkonautą. Jak chcesz to możesz od niego żebrać kod i sam dokończyć. (Chyba zaraz poproszę go żeby zamknął wreszcie ten temat, bo to istny raj dla nekrofilów...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi