Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 25 Listopada 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Może nie dla wszystkich to będzie śmieszne, dla niektórych żałosne :crying: Kolega zauważył hasło mojego nauczyciela od informatyki do hasła, weszliśmy tam i usuneliśmy wszystkie konto całej szkoły...Teraz szukają winnego :twisted: :twisted: :twisted: , ale wątpię, że kogoś znajdą bo tylko my o tym wiemy, ale facet mówił na lekcji, że chyba windows zawalił i to dlatego ;ddd Dobra, Arcalian, spróbuję się dowiedzieć, do jakiej szkoły chodzisz i tam zawiadomię ich, kto winien. Wtedy dopiero będzie "wesoło" - he, he, he... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Wówczas jestem zdezorientowany, ponieważ nie mam pojęcia, czyje postępowanie jest gorsze - Arcaliana, czy Korodzika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 hasło do hasła chłopaki Polecam ten styl życia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Ja: Kamil kim chcesz być? Żulem, śmieciarzem czy alfonsem? Kamil: Chcę być normalny. Ja: Kamil kocha cię mama? Kamil: Weź nie obrażaj mojej mamy! Ja: Kamil, tobie to chyba starzy wacka obcieli Kamil: Dla was to jest śmieszne... 100% prawdziwości ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Mamy sie smiac z niego czy z Ciebie? Bo mi sie wydaje ze bardziej z Ciebie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Listopada 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Lol, zgasił was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 ImTheLaw, brawo trollu, przyjacielska atmosfera tam u ciebie, wy tak na przywitanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Abi : What do you think is the best anticonception? Adam : Condoms omg Louis : Grabbin' pillz Sian : That thingie they put in your arm. Me : just dont have sex : o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Rozśmieszyło mnie tylko połączenie "Louis" i "Pillz" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Listopada 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Równia pochyła, Poxi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Ohohohoho Najlepszy joke(angielskie słowo!) jaki widziałem, no nie, no nie wytrzymam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Ale jestes cool, znasz angielski! Po polsku to nie bylo by takie smieszne. A i louis serio powiedzial grabbin' pillz, ostatnio z nim gralem w L4d : p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Ale jestes cool, znasz angielski! Tak! Teraz jestem prawie tak fajny jak poximaster i jego uwaga friendzi (angielskie słowo!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Widac nie masz kompletnie szacunku do obcych krajow. No ale coz, jestes jednym z brudnych polaczkow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Listopada 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 nie masz szacunku do obcych krajow. brudnych polaczkow. ^.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Może nie dla wszystkich to będzie śmieszne, dla niektórych żałosne :crying: Kolega zauważył hasło mojego nauczyciela od informatyki do hasła, weszliśmy tam i usuneliśmy wszystkie konto całej szkoły...Teraz szukają winnego :twisted: :twisted: :twisted: , ale wątpię, że kogoś znajdą bo tylko my o tym wiemy, ale facet mówił na lekcji, że chyba windows zawalił i to dlatego ;ddd Teraz już nie tylko wy o tym wiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Ach ten mój brak szacunku, podaj w którym momencie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Łacińskie sarcasmus wywodzi się z gr. σαρκασμός sarkasmos – od σαρκάζω sarkazo, czyli “Szacunek do wspomnianego przedmiotu”. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Listopada 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Widac nie masz kompletnie szacunku do obcych krajow. No ale coz, jestes jednym z brudnych polaczkow. W którym miejscu Ty tu masz sarkazm który da się odróżnić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 W drugim zdaniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monciaa14 Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 to u nas na fizyce miałam takiego pecha że akurat babka mnie zapytała i sie pyta: -Co jest przykładem przewodnika elektrycznego ? (kumpela mi pokazuje to coś metalowe od krzesła, bo chodziło o metal a ja) : - Krzesło ! Cała klasa w brecht. Kumpel sie aż popłakał ze śmiechu xdd Na matmie: pani od matmy : - Proszę państwa nie oszukujmy sie ! Czy musimy sie oszukiwać Patryku ? (Patryk z powagą) -Ja sie proszę pani całe życie oszukuje! Na wosie: Babka zapomniałą jednej daty i powiedziała że na następnej lekcji nam napisze... po 10 minutach : -Dlaczego wam nie napisałam tej daty ?! po 10 sekundach -Aha bo zapomniałam... Na religii : 3 kumpele od nas z klasy zwiały i ksiądz: -Gdzie Hanka ? -Poszła do sklepiku -A gdzie Paulina -Poszła po krede -A Sylwia? -Poszła gąbke wymoczyć I "książę" tak go nazywamy sie na to nabrał xdd Edit: Dzisiaj na religii : -Proszę księdza i trzeba zapłać żeby mieć bierzmowanie za darmo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Listopada 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 W drugim zdaniu? Ale te dwa zdania muszą być albo oba sarkastyczne, albo oba pisane serio. -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Czyli pierwsze zdanie to "Tak!"? Sarkazm jest, ale jak to się ma do braku szacunku do obcych krajów? Odpowiedz PoxiMasterze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Ale z was dupki . Jakiekolwiek problemy = gadu ! Ja mam zamiar tu czytać ciekawe sytuacje ze szkoły .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 heheheloolololuwagabardzośmieszne: Mojemu kumplowi podoba się taka koleżanka z klasy, no i do niej tam "zarywa" rzucając durne teksty itp. Dzisiaj ją klepnął w tyłek i szybko odskoczył, ona się odwraca i z całej siły z liścia innemu, myśląc, że to on. hehehlololokoniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 3 Grudnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Jakże nisko upadł teatr. OSTRA ZBITA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Ekhm , dziś w szkole koles dostaje przekope i nagle ; o wyciaga cyrkiel z piornika XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 UP: wat? co to przekopa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Nie skumałem. Ale nasza pani od geografii (dyrektorka) zawsze jak ktoś gada to mówi "chyba zaraz jeden ciepły poleci" i jest wtedy z siebie bardzo zadowolona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 heheheloolololuwagabardzośmieszne: Mojemu kumplowi podoba się taka koleżanka z klasy, no i do niej tam "zarywa" rzucając durne teksty itp. Dzisiaj ją klepnął w tyłek i szybko odskoczył, ona się odwraca i z całej siły z liścia innemu, myśląc, że to on. hehehlololokoniec Bo nie umie klepać, tak żeby im sie to podobało :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi