cyberdog Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Mój kolega ma program, dzięki któremu pisze SMS-y z kompa do komórek innych za darmo... 1. Czy takie coś jest legalne??? 2. Jeśli tak, to skąd można go pobrać? (mam Express-SMS ale szukam do Heyah) 3. A jeśli nie jest legalne, to patrz punkt 2 :D Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 GównoGad też ma wysyłanie SMS, ale nie na wszystkie sieci działa ... Na Heyah jest płatne, tak mi się wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Ale ja chce free! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Slyszalem o czyms takim jak SSMan (ale nie wiem czy jeszcze jest) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Słyszeliście o czymś takim jak bramka SMS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Psychix, dzienx, pomogłeś mi :) Ciach! (uwielbiam to mówić :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 8 Listopada 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 łoł, w orange trzeba wpisać kod... hmm to znaczy, że skrypt korzysta z normalnej bramki - a co za tym idzie 10 smsów do jednej osoby to max (od wszystkich :D). ale mi za darmo... to już po rejestracji na orange.pl jest więcej, a też darmo i do wszystkich sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi