Bixon Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Jak robione są gry na różnych stronach www, typu winko.pl ? Chciałbym spróbować zrobić coś takiego, ale kompletnie nie wiem w czym to jest robione... Mógłby mi ktoś pomóc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Flash... można kupić na stronie producenta ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Czyli, żeby zrobić taką grę trzeba coś wykupić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 8 Listopada 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 tak, program co się nazywa Adobe Flash - do tworzenia animacji :P Ale tani to on nie jest :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Nie ma innego sposobu ? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Emule? Raz miałem, taki program i były 4 gierki, może ktoś kojarzy ;d - Pacman - Jechało się samochodem i policja łapała i zadawała pytania <Own3D> - Strzelało się F-16 - Coś jeszcze ;d Był tam też kalkulatorek ;d Może ktoś kojarzy? Proszę o ew. nazwę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 3d flash animator 7.x Dobry, ale po 30 dniach bodajze traci sie mozliwosc zapisania do flash - ale od czego jest backup systemu Ghostem? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owyn Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Jak mi wiadomo fervi na tym forum nie propagandujemy pirackiego oprogramowania, co do tematu, na google na pewno znajdziesz jakąś darmową alternatywe ;) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 swish max - zajefajne gierki mozna robic ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Tylko ja poszukuję czegoś darmowego ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 http://f4l.sourceforge.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 A Java to pies? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi