murdalow Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Kto wie jak wygląda ta daremna flaga pedałów z parady równości,potrzebuje jej do gry bo będę lać po mordzie to coś tą flagą... a nie chce się zagłębiać w googlach bo jeszcze se ktoś coś pomyśli o mnie prace oddawajcie tu w tym temacie @ down ha ha ha ha gej-m over nie no ciekawe kto znajdzie flage... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 nie mam pojecia :boxed: tez wole sie nie zaglebiac :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Podobno w kolorach tęczy. Dla odważnych: wpiszcie w google geje i spełnijcie prośbę Lowridera :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 http://pl.wikipedia.org/wiki/Tęczowa_flaga ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 8 Listopada 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 lowrider dostałem zgłoszenie, że obrażasz tych od parady równości - ktoś mógł poczuć się urażony... proponuję modyfikację postu albo warna - wybierz sam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 lowrider dostałem zgłoszenie, że obrażasz tych od parady równości - ktoś mógł poczuć się urażony... proponuję modyfikację postu albo warna - wybierz sam :D chce warna,przekaż im że ssią :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...68/Gay_flag.svg nazwa pliku rox <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 8 Listopada 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 @Low: Mówisz, masz. Zamykam temat, bo już dostałeś wyczerpujące odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 chciałem dodać,że nie jestem rasistą tylko nie podoba mi się jak geje idą przez miasto z otwartymi gębami i się z tym afiszują,a lezbijki.... hmm jesteście fajne zaraz się coś dla Was znajdzie, za chwile Was zab.... teraz obcią... Ranma dzięki za warna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi