rafal1 Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Oto moja pierwsza gra.Z powodu ze jest to pierwsza gra i jestem poczatkujacy to niema ona menu :P Gra opowiada o czlowieku ,który jest pogromcą kosmitów.grafika nie jest najlepsza :D ale za to gra ma 8 lvl nawet duzych map muszisz chodzic i zabijac potworki gdy dotrzesz na koniec roomu znajdujesz tajne przejscie ,ktore zaprowadzi cie na nastepny level. GRAFIKA by rafal1 STEROWANIE chodzenie na ''strzalki'' strzelanie ''ctrl'' restart gry na ''R'' PROGRAMOWANIE by rafal1 WAGA mala ok 2.4 mb :P TYP GRY strzelanka MUZYKA by rafal1 niewiem czy pasuje do gry ocencie sami i najwazniejsze gra :D http://www.gmclan.org/up3194.html zycze milego grania :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Szabloooon! gdzie screeny? Link do gry nie do uploadera! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal1 Opublikowano 7 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 screeny dam za jakas godzine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 screeny dam za jakas godzine rotfl taki problem screeny zrobić? A co do gry jak na pierwsza nie najgorsze -3/5 :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 nie ma screenów,nie oceniam,bo 1 jeszcze zawyżę :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Czy screeny to zdjęcia robione ekranowi aparatem!? Jest taki przycisk na klawiaturze PRINT SCREEN, a potem tylko wkleić do painta. Jak na pierwsza gre to dam 2/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal1 Opublikowano 7 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 ooo nie hahaha nowlasnie zapomnialem o tym przycisku sory za takie screeny :D:D zaraz zrobie nowe screeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Hmm, strzelanie i chodzenie to wiesz...I jeszcze popraw Viewy.Na zachęte 2/5 Postaraj się jak będziesz robił drugą wersje gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 LINK POWINIEN BYC PROSTO DO PLIKU! http://www.gmclan.org/up3194_4_alien_attack.html ! Dla mnie beznadzieja :/ Ale mozna by to wyciagnąć jeszcze z 'bagna' :P Napisz na moje gg to ci troszke pomoge podciągnąć tą grę :P A narazie 2 gwiazdki ;p (tak na zachętę) xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 LINK POWINIEN BYC PROSTO DO PLIKU! http://www.gmclan.org/up3194_4_alien_attack.html ! Dla mnie beznadzieja :/ Ale mozna by to wyciagnąć jeszcze z 'bagna' :P Napisz na moje gg to ci troszke pomoge podciągnąć tą grę :P A narazie 2 gwiazdki ;p (tak na zachętę) xD 2 nie dałbym, ale dziwnie oceniacie... niby coś zrobił to na zachętę,ale myślenie :blink: jak przejść tą wciągającą gre? idź paintowym pokraką do prawego górnego rogu ekranu i wal w ctrl aż Ci paluchy spuchną... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-loc Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 jak bohater idzie to mu się dziób rozciąga... nie wiem czy to jakieś combo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Niezbyt to fajne.. Ale jak na pierwszą grę to i tak zawsze mogło być gorzej.. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 12 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Minął miesiąc, screenów nadal nie ma - rafal1 - chcesz ostrzeżenie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi