warcrawt Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Mam taki problemik, potrzebuję przykład na pobieranie klatek sprita z dysku(folderu obok gry). ZA POMOC DODAJĘ W CREDITSY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 sprite_index=sprite_add("sprite.gif",1,0,1,0,1,0,0) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Listopada 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 ta, tylko jak skasujesz obiekt, to się w pompkę cmoknąć możesz :P lepiej do globalnej dać, albo zamieniać sprita o rozmiarze 1x1 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 5 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 ale ja chcę że by z wybranego folderu brał pliki a nie sam plik. Bo chcę zrobić wyścigówkę do której chcę dorobiś program do twożenia aut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Chodzi o ręcznę wybranie grafiki? var s; s=get_open_filename('Wszystkie*.*|*.*',''); sprite_index=sprite_add(s,1,0,1,0,1,0,0) Chodzi o to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Nie. Mam folder np. sprity, tam mam pliki o tej samej rozdzielczości i chcę żeby te pliki były klatkami sprita np.spr_car Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 To zrób gifa, z wszystkimi klatkami spr_car i załaduj go tak jak inni Ci mówią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi