Shockah Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Dziwię się czemu kilku użytkowników ma w swoich sygnaturkach wynik z GML Noob Testu. Jeśli dobrze przeczytałem ten temat, do którego prowadzi ten link, to każdy kto ma rangę Master jest N00B Masterem. Myślę że dużo lepszy test GML'a (i trudniejszy) to The Real GML Test. Spróbujcie swoich sił :) Jak widać w mojej sygnaturze mi się udało na rangę Advanced GML User. Jeśli ktoś zna jeszcze jakieś inne testy, to niech poda do nich link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Program nie działa na Viście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 No niestety autor testu robił go używając GM 6.1 :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Dziwne tam pytania były :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Nie te czasy ;) , aczkolwiek test dziwny - nigdy bym go nie brał na poważnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 mi wyskoczylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 No, ja się nie dziwię, że mam rangę Advanced GML User, skoro niedawno napisałem dosyć dobry skrypt ekwipunku :) Jeszcze go nie skończyłem, ale już jest prawie cały :) Jak skończę to może dam do przykładów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 haha ale ze mnie lać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 to ja chyba na jakies proste pytania trafilem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Acz kolwiek czasem nie rozumiałem pytania, lub jak widziałem większy kawa łęk kodu to nie chciało mi sie czytać bo jadłem i strzelałem xD. To nie fair xD tylko ja tutaj zrobiłem kopie ludzika z almory i jego "szkieletową" animacje buuu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 jestem cienias, dam sobie spokój z robieniem gier :crying: @ja tam wierze testom, tak samo było z IQ... robiłem 2 testy, raz bylem trzezwy raz spalony, jak bylem skopcony IQ o prawie 30 wyższe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Listopada 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Experienced, poza tym pierwsze pytanie nie zawiera prawidłowej odpowiedzi. Tak czy siak takie testy są trefne, ponieważ to zwykłe pamięciówki nazw funkcji. W jednym z innych testów wyszło mi raz, że jestem noob. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Experienced, poza tym pierwsze pytanie nie zawiera prawidłowej odpowiedzi. Tak czy siak takie testy są trefne, ponieważ to zwykłe pamięciówki nazw funkcji. W jednym z innych testów wyszło mi raz, że jestem noob. :) Razem jest chyba 27 różnych pytań i są wybierane losowo (jednak nigdy nie trafia się to samo). A jakie to było pytanie, co nie było na nie odpowiedzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 O lol, ja też "tak sobie" robiłem, i przyznaję się, że na niektóre odpowiedzi nie znałem xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 @up tak tibia wpływa na umysł ludzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Słabo :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Advanced :| To nie fair xD tylko ja tutaj zrobiłem kopie ludzika z almory i jego "szkieletową" animacje buuu xD Też zrobiłem tą "szkieletową" animacje w swojej grze. Przecież to proste :) DOWN: Jakiż ty skromny xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Ale ja byłem pierwszy! A, no i o ile dobrze pamiętam (ale nie jestem pewien) moja wyglądała dużo naturalniej xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 A w n00b GML Teście też Experienced... <lol> xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 :] Tak samo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 @up: tiaaa czy aby na pewno? ;> daj screena xP pewnie czitowałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Dobra, podawajcie szczere linki do wyniku. :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 gdyby nie fakt że napisanie własnego kodu nie ma nic wspólnego z rozumieniem czyjegoś - to wpadł bym w kompleksy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi