elder Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Kiedy chce sprawdzić grę i klikam "Run the game" zaczyna sie ładować i po chwili wyskakuje błąd: Co mam z tym zrobić? Proszę o pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Tam pisze co trzeba zrobic, wystarczy przeczytac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elder Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Nie znam za dobrze angielskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Nie znam za dobrze angielskiego Ale niemiecki znasz? :D <joke> A tak serio: Masz za słabą karte graficzną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Źle rysujesz surfaces. Tyle. Puk! Puk kasa! Jego karta graficzna jest za słaba i nie może narysować surfaca... sprawdź sterowniki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Mi się ten błąd zdarzał. Restartowałem PC i wszystko było dobrze. A ten błąd występuje nawet jak surface nie używasz :/ Ale może to też być za słaba karta ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Ja kiedyś coś takiego miałem i jak długi czas temu na nowo zainstalowałem Windowsa, to wszystko było dobrze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Masz za słabą kartę graficzną. Jak to twój przykład zmień rozdzielczość na mniejszą. Jeśli nie to powyłączaj programy, które zżerają dużo karty graficznej Zamknąć Temat ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAK Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Też to miałem reinstaluj sterowniki do karty graficznej, mi to wystarczyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elder Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Sterowniki miałem odrazu w windowsie i nie ma ich w internecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 To musisz mieć kartę zintegrowaną z płytą główną. Ugraduj sobie komp i powinno działać w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAK Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 -Żeby jeszcze było ciekawiej to gdy miałem ten błąd to nie tylko gry GM nie chciały mi odpalić ale też każda inna gra. -Mam nadzieje że GM nie powoduje jakoś tego błędu(bo szkoda by GM miał takiego buga) ale widzę po tych postach że to się zdarza użytkownikom GM dość często. -Formatuj koleś(: módl się by to się nie powtórzyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi