fervi (Skovv) Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Potrzebuje pseudo-pieska do gry platformowej. Piesek ma być z boku jakby patrzył w prawo i w lewo. To nie ma być zwykły pies, tylko piesek na wzór tego z Dear Camy. Jakaś głowa i do tego nogi. I proszę o animację chodzenia. Nie za duży. Dajmy 40x40 Fęrvi Prąsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 gdyby dobrze zarządzić image_speed świetnie by to wyglądało w platformówce :D obróć sobie w gm na drugą stronę i masz 2 kierunkach albo prościej używaj image_xscale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 30 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Nie o to chodziło Masz link do zdjęcia z gry Dear Camy http://www.gametrace.com/up_pic/Dear%20Camy.gif Chodzi o coś w stylu "pieska", ale żeby to nie było pieskiem. Np. Tylko nogi i główka ;d;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 OMG, całe życie myślałem że to owca jest ;'< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 A na tym screenie to niby pies jest? Bo ja tam widze coś na kształt larwy xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 A na tym screenie to niby pies jest? Bo ja tam widze coś na kształt larwy xP mnie to wyglada na orzeszka x) lepiej juz wykorzystac tego psa co podal Marek.S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquares Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 takie coś udało mi się wskrzesić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 hmm.. a może... http://klasa3e.winweb.pl/inne/Character.bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi