eviltwin1 Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Piekielny Labirynt to po prostu labirynt.Musimy dojsc do pewnej plyty...ale dlaczego piekielny? Bo go piekielnie trudno przejsc! W tej wersji demo są tylko 2 levele... :P DOWNLOAD- http://rapidshare.com/files/65964025/Pieki...birynt.exe.html nie zastosowano szablonu. warn gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Gra jest niegrywalna, niema nic co by przyciągnęło gracza na dłużej niż 10 sec, grafika nieładna, brak muzyki, wykonanie fatalne. Niestety 1/5. Najlepiej zrób inną grę, od nowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eviltwin1 Opublikowano 29 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 No cóż... A może bym zrobił grę RPG? Co o tym myślicie xP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 RPG bardzo ciężko i długo się robi, ja bym Ci polecił zrobić jakąś hmm strzelankę, lub platformówkę na początek, aby nabrać wprawy :) może nawet połącz oba gatunki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eviltwin1 Opublikowano 29 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Spróbuję :), ale... w roomie mam już celownik poruszający się za kursorem...i problemy..: -jak zrobić żeby postać szła za kursorem(wiem,że gdzieś to było, ale nie mogę znaleźć)? -jak zrobić, że gdy strzelę to postać ,,pada" i podłoga robi się zakrwawiona? Snake, wielkie dzięki za ten pomysł ^^. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eviltwin1 Opublikowano 29 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Sorka za double post, ale nie wiem jak poprzedni usunąć <_< . Więc tak; jeżeli mam platformówkę, jak zrobić, żeby przy wejściu na ,,punkt" ten pkt znikał i naraz dodawały się punkty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Eviltwinie: - Załóż nowy temat. - Nie double-postuj, edituj, a że nie da się posta usunąć, to MARNE usprawiedliwienie, żeby nie powiedzieć głupie. - Opcja szukaj się nie wyświetla? Nie wiesz, gdzie na stronie jest GM FAQ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eviltwin1 Opublikowano 29 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Eviltwinie: - Opcja szukaj się nie wyświetla? Nie wiesz, gdzie na stronie jest GM FAQ? Hmm.dziwne, w GM FAQ nic o tym nie pisze... widac, uzytkownicy sa tutaj bardzo mili.. <_< Oczywiscie nie chodzi mi o Snake'a... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Co do gry nie bede sie wypowiadal bo chyba nie jest problemem zgadniecie co o niej mysle :P , ale na przyszlosc wrzuc na uploada a nie rapida B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eviltwin1 Opublikowano 29 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 @up: Zapamiętam :P. Ale przyznajcie- jeżeli się dłużej posiedzi i pogra kilka razy to z łatwością można ją przejść :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Trudno trawić... Ale 2* na zachetę :) (PRZESZŁEM CAŁĄ!!!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Hmm.dziwne, w GM FAQ nic o tym nie pisze... A co to, nie chciało się doczytać? Opcja szukaj i ten szary kwadracik z koszem na śmieci też istnieje. Ja nie jestem miły, ponieważ nie lubię, gdy dana osoba nie używa opcji Szukaj. Po prostu tak mnie to irytuje, że chcę 100 razy puknąć to: <_< Kolizja bohatera z monetą - skrypt: with(other) instance_destroy(); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eviltwin1 Opublikowano 29 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 A co to, nie chciało się doczytać? Opcja szukaj i ten szary kwadracik z koszem na śmieci też istnieje. Ja nie jestem miły, ponieważ nie lubię, gdy dana osoba nie używa opcji Szukaj. Po prostu tak mnie to irytuje, że chcę 100 razy puknąć to: <_< Kolizja bohatera z monetą - skrypt: with(other) instance_destroy(); Hah, myślisz że tego nie znam? Ja chcę żeby on zabrał tą monetę a nie znikał :angry: ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Dobrze ci napisal, moze bys najpierw sprobowal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eviltwin1 Opublikowano 29 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 A właśnie próbowałem...to albo coś u mnie źle albo nie wiem :huh: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik9 Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Kolizja bohatera z monetą - skrypt: Nie zrobiłeś przypadkiem odwrotnie?(jest ten skrypt w bohaterze?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eviltwin1 Opublikowano 29 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Nie zrobiłeś przypadkiem odwrotnie?(jest ten skrypt w bohaterze?) Aaa no tak, już wszystko jasne :lol2:... Dzięki wszystkim, ja już pracuję nad platformówką- a i w najbliższym czasie- nad grą skejtową :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Października 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Proszę o zastosowanie się do szablonu, albo ostrzeżenie będzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Marna gra... 2/5 Jak chcesz zrobić grę skate'owską to odrazu mówię - ściągnij sobie przykład z kombosami, z GMC :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Omfg xD . Piekielny? O lol :D . Prosty jak drut ;) . 2 Gwiazdki na zachęte, popraw na trudniejsze :) . Grafika także mogła by być bardziej zachęcająca :P . P.S : Fuck, RapidShare czego nie nawidzę :/ . Nie lepiej GMclan uploader lub Speedyshare? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Sorka za double post, ale nie wiem jak poprzedni usunąć <_< . Więc tak; jeżeli mam platformówkę, jak zrobić, żeby przy wejściu na ,,punkt" ten pkt znikał i naraz dodawały się punkty? Załóż nowy temat jak chcesz sie takie pierdoły dowiedzieć -.- I JEST OPCJA EDIT!!! CZY WY DZIECI JEJ NIE WIDZICIE?!?!?!?!?!?!!!?!?!?!?!!!!!?!??! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eviltwin1 Opublikowano 30 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Ty, pierdoło, a może ja chcę, żeby ktoś się dowiedział co ja piszę w tym edicie? :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Po 1 nie obrazaj Po 2 dlaczemu ma ktos nie widziec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 @cyberdog: cyber dog mine question... dasz linka do przykladu? szukalem na GMC i nie znalazlem zrzera mnie ciekawosc :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Października 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Ty, pierdoło, a może ja chcę, żeby ktoś się dowiedział co ja piszę w tym edicie? :angry: Ty pierdoło, temat niezgodny z naszym szablonem ! Pisałem o tym, a teraz ostrzeżenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 moze ktos odpowie na to co napisalem na gorze? bo mnie kompletna zrzera ciekawosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Hmm.dziwne, w GM FAQ nic o tym nie pisze... Cytuje Yode(Chyba) "Szukaj,wyszukaj,przeszukaj - opcja szukaj" XD Co do gry wiadomo,nie przystosowanie do szablonu,upload na rapidzie,fatalna grafika - 1 Stars,nawet jak by to była Twoja pierwsza gra ;x wybacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Ty, pierdoło, a może ja chcę, żeby ktoś się dowiedział co ja piszę w tym edicie? :angry: Pierdoła to twoja stara bo cie urodziła kaleko o.O jesteś taki ułomny ze nie umiesz editować... A wszyscy zobaczą edit jak zrobisz -.- To ze ty jesteś taki cieć to nie poradze ze nie widzisz edita w poscie -.- Aha, uzyj GMC uploadera dziecko -.- Nie wiesz jak? Jak wgrywać na GMC uploader?Ž Co to znaczy uploader? Uploader (ang. upload) czyli "załadowywać" GMC (czyli gamemaker clan (gmclan.org)) daje darmowy uploader dla uzytkownikow tej strony aby mogli dawać tutaj swoje gry, demka i wyszystko czym chcą się z innymi podzielić. Uploadera nie można hotlinkować (WIKIPEDIA) więcej na ten tema t regulaminie. Dlaczego on jest lepszy od rapidshare? Bo jest szybszy i nie ma limitów. Mozesz dac tam swoją grę i podzielić się a innymi: 1. Włącz gmclan.org 2. Nastepnie taki wieeeeelki przycisk 3. Gdy sie strona załaduje naciskasz na klawiaturze klawisze CTRL i F a nastepnie tam wpisujesz swoj nick 4. Gdy zobaczysz folder z swoim nickiem klikasz na niego 5. Masz tam przycisk wybierz, i wybierasz swoją grę 6. Klikasz ok i czekasz az strona sie nie przeladuje. 7. Masz gre na gmc uploaderze 8. Klikasz prawym przyciskiem myszy na jej nazwe w gmc uploaderze i na opcje z menu "kopiuj adres odnośnika" 9. Potem wklejasz ten adres do swojego postu (CTRL + V) Gotowe! Art by Shylios Š 2007 All right reserved. Jasne? @down: z pośpiesu się pomyliłem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Pierdoła to twoja stara bo cie urodziła kaleko o.O jesteś taki ułomny ze nie umiesz editować... A wszyscy zobaczą edit jak zrobisz -.- To ze ty jesteś taki cieć to nie poradze ze nie widzisz edita w poscie -.- Aha, uzyj GMC uploadera dziecko -.- Nie wiesz jak? Jasne? Nie gmclan.pl, tylko gmclan.org -.- Sorki za offa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 naprawde, ludzie wrzucajcie bardziej ambitne gry, wiem ze pierwsza dzialajaca gra w gmie podnieca i odrazu chce sie ludziom ja pokazac ale tak to nie dziala, robi sie tylko przypal i juz. Zanim wrzucisz gre graj w nia z 3 godziny ok? jak dasz rade i sie nie znudzisz to znaczy ze warto ja wrzucic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi