Zychu Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 ja też coś odkryłem :F W Mat Hoffman's Pro BMX jak coś zrobisz twój koleś staje sie babcią i jeździsz na składaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 ja też coś odkryłem :F W Mat Hoffman's Pro BMX jak coś zrobisz twój koleś staje sie babcią i jeździsz na składaku. Ale to jest nawiazanie do jakiegos filmu , ksiazki czy czegos ? :P jak nie to to sie nie zalicza do easter eggs ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 easter egg nie musi byc wcale nawiązaniem do filmu/książki etc. to po prostu jakaś smiechawka celowo ukryta w grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 easter egg nie musi byc wcale nawiązaniem do filmu/książki etc. to po prostu jakaś smiechawka celowo ukryta w grze. A no to jak tak to sory , zwracam honor , zle to interpretowalem :P W sumie mozna zaklysyfikowac do "nawiazania do rzeczywistosci" co Zychu napisal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 http://pl.wikipedia.org/wiki/Easter_Eggs Damn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Hmmm jakiś EE. W Sacredzie jest kilka np: Orkowy kurort wypoczynkowy Z misją podeptania ręczników(w nagrodę dostajemy okulary) albo miecz świetlny(tylko dla serafii) albo taka :jason: macha Jasona i maczeta. I też taki pacman(za każda kule dostajemy 10exp) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Naciśnijcie sobie CTRL+SHIFT+Y w programie "Picasa" - co ujrzycie? Misia! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 wiedźmin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 W WinRar wejdź w "o programie" i trzymając shift kliknij na logo albo na ikonkę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Prawdopodobnie wszyscy o tym wiedza, ale ja dowiedzialem sie dopiero dzis :P 3ci kolor w paincie. CTRL+LPM na kolor, pozniej do malowania tak samo, CTRL+LPM Chociaz nie wiem, czy to jest uznawane jako Easter Egg :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 @Up: Kilka postów wyżej masz napisane co to EE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Acha, co do tego Hall of tortured souls to skąd pobrać Excel 95? W Google jest tylko ExcelFIX :( Proszę, chciałem to zobaczyć, a na youtube jest sp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Acha, co do tego Hall of tortured souls to skąd pobrać Excel 95? W Google jest tylko ExcelFIX :( Proszę, chciałem to zobaczyć, a na youtube jest sp... masz tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Ale...yyy...za free? :P DOWN: To teraz wspominam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Ale...yyy...za free? :P o tym niewspomniałeś :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 https://gmclan.org/?statyczna=666 Gee? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 W Star Warsach(chyba 4), podczas sceny, gdy R2D2 i C3PO idą do Jabby, C3 się pyta !po polsku!: -Czy tu mieszka Jabba The Hut? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Takie coś małego. W jednej misji w San Andreas, gdy wbijamy się do pewnej meliny w Los Santos musimy zrobić tam masakre. Gdzieś tam w koncie baba robi kolesiowi loda. xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 A błędy na google wymiatają xD Wpiszcie sobie google l33t. Albo Google Gothic. I bierzcie szczęśliwy traf. RULES xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 @Up Google dla hax0rów już widziałem. Google Gothic nie, lecz się zdziwiłem gdy byłem na Google Gothic. wpisałem znów "google l33t" i po szczęśliwym trafie przeniosło mnie tutaj :P http://www.emogoogle.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 W Utorrencie, jak się wejdzie w "o programie" i kliknie w "T" to można pykać w tetrisa :P Btw do swoich gier dodajecie jakieś jaja wielkanocne ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 W Super Mario Fighter, gdy włączysz grę w grudniu to pada śnieg :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 @UP2 Nie wkręcaj to nie działa ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 A ja mam raczej dobrą wiadomość... W Findofsie 2 będą 4 EE - czwarty dopiero pod koniec gry (sam się włączy) gdy znajdzie się pozostałe 3... Chociaż - wiadomo jak to z tymi moimi projektami jest ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 EE to będzie, jak ktoś będzie chciał grać w coś takiego XD bez urazy. Co do EE w swoich grach, to jesli są, lepiej o nich nie pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 hmm... w moim rpgu takze powinno sie kilka EE znalezc :) (w sumie nie tyle w rpgu, co w AlienZach :D) @topic: w Serious Sam: I starcie gdy wchodzimy do pierwszej "budowli" to sam zaczyna gwizdac soundtracka z Indiany Jonesa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 M@ti002 może lookne ale najpierw zagram w drugie starcie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 w Serious Sam: I starcie gdy wchodzimy do pierwszej "budowli" to sam zaczyna gwizdac soundtracka z Indiany Jonesa To nie EE, bo nie jest ukryte. Na tej planszy jest ukryte pomieszczenie z kolesiami z wielkimi głowami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 @Mic: wiem :P tzw. fani :P duzo sie z nich punktow otrzymuje (w porownaniu do np. scietych rakietowcow xD) no moze nie EE ale fajne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 WINAMP - Gdy mam skórkę nowoczesną (lub polską nowoczesną), naciskamy CTRL+ALT+SHIFT i LPM dokładnie na środek pasku "Rytm". Pojawiają się lamy które kiwają głowami w rytm piosenki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi