Pietruszek Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Zrobiłem se z nudów taki przykładzik kupowania , pasek życia (nie mój , znalazłem w Koszu :D) , Bronie , Magazynki itd. http://www.gmclan.org/up2369_4_przyk_ad.html dźwięki itd. prosto z CS'a XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Czemu dałeś to w rozszerzeniu .gm6 skoro i tak tego nie otworzę ( mam gm'a6.1 ) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcgluszak Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 tak tak, masz rację Yoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 GMowi 7 mówimy: ODEJDŹ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 @TeoTN: GM7 jest bardziej rozbudowany od poprzedniej wersji... jest kompatybilny z vistą... czas na niego przejść :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi