bartas Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Tytuł: Field Battle Gatunek: Strzelanina Opis: W grze jak to w normalnej strzelaninie po prostu sie strzelamy :P. W pełnej wersji oprócz trybu jeden gracz będzie także tryb misji capture the flag i może multiplayer. Będzie do wyboru dużo więcej map które będą większe i ładniejsze. Download: https://gmclan.org/up2756_4_0ffebe8ba9.html Rozmiar pliku: 2071KB Autorzy: Programowanie: bartas(Ja) no i Wy dużo pomagaliście :D Fabuła: bartas Grafika: bartas i zasoby internetu Muzyka: muzyki jeszcze nie ma Screeny: https://gmclan.org/up2756_5_screen2.html https://gmclan.org/up2756_5_bez_tytu_u.html Oceny pewnie będą niskie ale się nie obraże ;) P.S. To moja druga gra :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 1. grafika żałosna - boże... te paski... tak trudno pobawić się 10 mint x i y żeby to łądnie wyglądało... a pociski - no comments - btw czemu gracz strzela bokiem? 2.Bugi: moge zbierac ammo w nieskończoność, nie moge zabić wrgoa, wróg się zacina... 3. Chociaż jako jeden z niewielu zrobiłeś przyciski w menu w których nie trezba 'celować' w litery.... W sumie jak na drugą grę mogło być lepiej... ze 2* ci dam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 28 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Dobra to przynajmniej wiem co poprawić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Nom koniecznie :P A i jeszcze celownik się rozdwaja jak się chodzi xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 28 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Wiesz... to dopiero moja 1 gra którą robiłem na kodzie a nie na klockach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 A wiesz... Bo to przerobiony przykład... Dam też 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Który przykład? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Czyżby to był mój nieco oszpecony przykład? Dam za jakieś tam granie. Popracuj, bo coś z tego może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 No nie Field Battle to prawie jak Battlefield. Celownik, menu (ach ta rozpikselowana grafika), i ciekawa rozgrywka. <_< Daje dwa na zachete <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 28 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Przykład?? Jaki przykład?? Nie przerabiałem zacząłem od zera!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 No cóż, nie chcę za porównania znowu dostać mocno po d**ie, ale nie wiem, dlaczego panel wygląda niemal tak samo. Ale nie przejmuj się tym, kontynuuj i zmień przedtem nazwę. (zbyt mocne nawiązanie do battlefielda) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Gra bardzo słaba... Nie umiem w niej stzrelac ani nic xD W ogole dla mnie beznadzieja, i nazwa battle-field tylko odwrotnie xP Daje 1 gwiazdke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 31 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Mam nową nazwe: Field of Battle morze być?? Czy inną jeszcze wymyślić?? P.S. ktoś w tym temacie pisał jeszcze że celownik sie rozdwaja. To specjalnie żeby celowanie utrudniać kiedy sie jest w ruchu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 morze ...jest głęboki i szerokie.... Poza tym Field of battle? czy to nie jest troche... nie gramatycznie? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 ...jest głęboki i szerokie.... Poza tym Field of battle? czy to nie jest troche... nie gramatycznie? ;P Jak dla mnie brzmi dobrze... Pole Walki... chyba jest ok, w kazdym razie na tyle ile moja wiedza o angielskim siega :jezor: Field Battle za to jest niepoprawne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 31 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 @Yoda sorry literówka :P @UP Czyli Field of Battle może być?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 A nie może być po prostu pole walki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 31 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 po Polsku jakoś atk dziwnie brzmi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Nazwij to po prostu "Catch the clown" i po kłopocie. A gra słaba, na zachętę 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 @Yoda sorry literówka :P @UP Czyli Field of Battle może być?? Tak moze byc, Field of Battle jest poprawne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Bardzo słabe. Mogłeś się bardziej wysilić.. Ale na zachętę 2.. Brzydkie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Daje 1/5 Bo poprostu smiec to jest,a wiec tak: Pomysl z Battlefield...(bo Field Battle) Grafika 1/5 Fabula 2/5 Grywalnosc 2/5 1+2+2=5:3=1.(6) Jesli wiesz co to jest zapis okresu w matematyce .... :jezor: Daje 1 bo poprostu mi sie nie podoba ta gra,slaby strasznie pomysl,moze dam kiedys 5/5 w wersji normalnej jak sie postarasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zwała z tej gry haha 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Kolejna nieudana proba zrobienia fajnej gry :P Literowka , Grafika wogole nie zgrana , "Ludzikiem sie chodzi" tak jakby bokiem , :) przynajmniej patrzy bokiem tak do celownika . Dam Ci 1 na zachete :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebolek Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Bardzo słabe. Mogłeś się bardziej wysilić.. Ale na zachętę 2.. Brzydkie :( Zgadzam się z tym dam ci 2 na zachętę. P.S Field of Battle jako nazwa może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Słabe. Musisz nad tym jeszcze popracować. Ocena: 1 :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadeo Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 mozna sie pogubic ale fajne 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi