Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Września 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 O, bo się zastanawiałem, co z tym projektem, bo tak dobrze się zapowiadał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Cały czas się chyba jeszcze "zapowiada" tylko kwestią jest kiedy skończy się "zapowiadać", a na ile wystarczy mi pary by robić grafiki. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Września 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Podoba mi się pomysł tej gry, no i grafika, to już chyba nie muszę dodawać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 5 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Pomysł z maskami bardzo dobry, trzeba będzie przerobić silnik. Jeszcze nie kombinowałem z surface-ami, jutro mam na to czas. Nowe pomysły (i zapotrzebowania spritów x) ): - mała barykada-płotek 24*24. - kruchy mostek 24*24. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 nie umim rysować, sprobowałem, wyszlo to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 6 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Harv: Rzut zły (ma być całkowicie od boku) i brak cieniowania. Tak to może bym wziął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 prosze ;p dawno nie pixelkowałem :D podoba się? działa? EDiT: Ziemia chyba raczej nie pasuje do trawy tymona ale plotek jest ok :D zaraz dam wersje ziemi z kolorami tymona. ok: hmmmmm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 6 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Barykada przejdzie (choć bez trawki), mostek też. Thx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 No to ja się mogę już opierniczać. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 7 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 NIE (krótki i treściwy post. Więcej słów nie potrzeba xP) EDIT: Przeniosłem system masek tilesów, gorzej ze sprężynami i tego typu rzeczami. Nowe zapotrzebowania. - Nowa belka - 72*24. Żółta, wormsowy styl. - Otwarta skrzynka - 24*16. Z niej mają wychodzić owce. - Czarne drzwi - 24*24. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Masz tu otwarta i zamknieta skrzynke mysle ze sie podoba : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 nawet mi sie nie podoba ;p nie pasowaly by do tej gry... tam większość grafik jest zrobionych przez niejakiego Tymona ktory umie. ;p zrestą przejrzyj temat :D @Jaklub: teraz mi sie nudzi to se narysuje, ale jak chcesz to poczekaj na tymona ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 8 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Pablo: Takie coś to i ja mogę zrobić. Idź z tym do PiSu. Liczę na coś lepszego, to co w poprzednim poście wciąż aktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Września 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Pablo, tak by było lepiej: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 ok ;p a belka to prawie identyczna kopia starej ;p 1. 2. 3. dzwi? dziekuje za uwage. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Nie no masz tylu chętnych do pomocy, że czuję się już niepotrzebny. =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 9 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Skrzynkę i drzwi może wezmę, ale ta belka jest brzydka i wygląda na edita. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Tymon rób bo ja nie umiem. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Ja za chwilkę coś namaże bo mi się nudzi... hm, może skrzynkę. Wait. EDIT: Bzium... (Niestety ta "otwarta" skrzynka ma większe wymiary) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Września 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 ta otwarta część powinna być w innym odcieniu, żeby było wrażenie jej głębi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Nom, zacząłem to zauważać. :P Teraz jest ta "głębia"?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 10 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Nowe potrzeby. - Tileset 24*24 w stylu takim, jak tileset Tymona. Nie z ziemią, tylko z krzakami, drzewami, kwiatkami, itp. - Wciąż ta przeklęta żółta belka 72*24. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 żólta belka? ale jak dokładnie ma wyglądać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Nie no masz tylu chętnych do pomocy, że czuję się już niepotrzebny. =D ty lubisz sie czuć niepotrzebny :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 @Harvester: Lol... przecież pisał: "Nowa belka - 72*24. Żółta, wormsowy styl." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 ty lubisz sie czuć niepotrzebny :>Może... ale w sumie porobię sobie grafiki dla siebie skoro są tutaj inni chętni, a Jaklubowi i tak obojętne kto je robi. ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 10 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Szkoda tylko, że większość z nich jest do... do innych gier bardziej pasują. Więc zrób trochę grafik. żólta belka? ale jak dokładnie ma wyglądać? Ma przypominać tę z wormsów, tylko w innych proporcjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 To tymon robi grafiki na zamówienie xD? Za darmo xD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 11 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Za darmo, trzeba tylko dbać o jego morale. ;p To jak? Zrobi ktoś tę belkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Kolejny obudził się w porę.... a niby co, ktoś mi za to płacił kiedyś? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi