Marzec Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Tytuł: Musisz Papierek Kasować Gatunek: Zręcznościowa Opis: A więc nie jest to wybuchowa gra, ale jest jedynie spontanicznym wynikiem mojego nagłego pomysłu na grę ;) Jest też zajawką przed częścią drugą, którą postaram się bardziej dopracować i pokazać życie pasażera MPK jeszcze szerzej ;) Póki co "efektami" i algorytmami nie pobija większości flashówek. Nie dziwcie się, bo gra powstała w ciągu dwóch dni ;) Może to docenicie? ;) Zapraszam do gry wszystkich lubiących i nie lubiących MPK! Głównym założeniem gry jest to, aby "przebrnąć" przez autobus i dotrzeć do kasownika z biletem MIESIĘCZNYM ;) z najmniejszą ilością siniaków :sp_ike: Download: Uploader GMClanu xD DOWNLOAD z FileFront Rozmiar pliku: 11.5 MB (muzyka :( ;) ) Autorzy: Muzyka - Cypress Hill, Gabriel Fleszar :D Dźwięki - darmowe źródła, w tym syntezator Ivona, babcia od "super partii" Programowanie - Marzec Pomysł - Marzec itepe itede Screeny: Sterowanie: Strzałeczki Menu - mysz komputerowa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Uploader gmclanu, uploader gmclanu, uploader gmclanu.... zara dam ocene... jak sie tym steruje? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 zamiast takich muzyczek używaj dźwięków MIDI :) gry nie ściągam za dużo waży ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 @Nikas: 10Mb to dużo?!?!? To po co w ogole napisałeś tego posta?? Ja ściągam :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Najlepsze są moherowe berety :D Fajny pomysł, fajnie dobrane dźwięki... Ale mało grywalny. Grafika: 5/10 Muzyka: 9/10 Grywalność: 3/10 5+9+3:3=17:3=5,(6)=6/10 3-/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil795 Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Więc tak jak na mój internet 12 mb, bym ściągał ok. 20-25 minut, więc nie opłaca mi się, kiedyś... jak będę miał szybszy internet to ściągnę i ocenię, o ile tutaj jeszcze będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 jakie działania webzir :blink: :blink: 3/10 moherowe berety żądzą :boxed: :beer: :crosseyed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 No racja, mohery rulez :D Ale mozna by zmienic goscia ktorym sie gra zeby sie jakos wyroznial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 jakie działania webzir :blink: :blink: To jest wyciąganie średniej. Będziesz się o tym uczył w piątej klasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Prawdziwy GM-owiec robi to innym sposobem =DDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-loc Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 poskakałem jakieś krowie w berecie po mordzie i mnie znudziło łeee ale nuda nie oceniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 nie ściągam za dużo waży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marzec Opublikowano 13 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Dzięki, że choć trochę się podoba :) Gracz nie może się wyróżniać bo jest zwykłym pasażerem autobusu jak inni pasażerowie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Dzięki, że choć trochę się podoba :) Gracz nie może się wyróżniać bo jest zwykłym pasażerem autobusu jak inni pasażerowie :P Mi się bardzo podoba. :D super giera :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Bardzo fajna gierka zrób 2 wersje :) 4/5 <-- Ocena nie ściągam za dużo waży To ciekawe ile ty warzysz 50 kg to chyba ciebie się nie ściągnie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 @up: -_-' @topic nie wiedzialem ze bilety miesieczne trzeba kasowac o.O gra moze byc, ale dopracuj ja ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 To ciekawe ile ty warzysz 50 kg to chyba ciebie się nie ściągnie Wiesz jak masz internet 2GB to masz to ściąnięte w mniej niżminute ja mam neta 256 i nie chce mi się ściągać bo ściąga mi to 18 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marzec Opublikowano 15 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 nie wiedzialem ze bilety miesieczne trzeba kasowac o.O gra moze byc, ale dopracuj ja ;] Już wyjaśniam ;) http://www.mpk.czest.pl/ebilet/ebilet.html Jej obsługa jest bardzo prosta - wystarczy ją zbliżyć do kasownika. A dopracowywać nie będę bo już zacząłem robić drugą część ;) PS. Nobody w tym cały sens gry, że właśnie bilety miesięczne trzeba kasować nie udowadniając przy tym niczego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Sor za odswiezanie tematow, ale musialem sie wypowiedziec :P: Masz cztery gwiazdki, bo bardzo mi sie spodobalo menu i mocherowe berety :P grafika ujdzie chociaz mi sie nie bardzo spodobala... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi