Nikas Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Siemka!! mam problem otuż niechce mi się pokazać shoutbox oraz login a strona jest w pełni załadowana!! http://www.gmclan.org/uploader/1486/jh.png :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 A spróbuj firefoxa zainstalować ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Października 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 lub zjedź na dół strony, skoro po prawej nie ma to tam właśnie musiało wszystko skoczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-loc Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 1. nie denerwuj się 2. otwórz piwo (jeśli masz skończone 18 lat) 3. zadzwoń na 112 może ci pomogą 4. poskarż się Gnyskowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Avant Browser korzysta z silnika jedynej "słusznej" przeglądarki. Ściągnij FF lub Operę, bo tylko do tego się ona nadaje. @g-loc: What the hell is with you? @cyberdog: Porównaj FF z IE tą stroną. http://www.webstandards.org/files/acid2/test.html#top Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Firefox jest superowy tylko dlatego że są zakładki, nie zaśmieca się pasku zadań okienkami :) Ale nie poradzi na takie coś. :P Więc ten pomysł sobie odpuść. EDIT: Ej, ja też mam takie coś!!! Zerknij na dół strony, tam wszystko poleciało :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 No to powinno być takie coś: EDIT: I właśnie Cyberdog udowodniłeś, że masz IE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Października 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 wiecie, dobra strona nawet w gównie działa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Jak się workaroundy stosuje niezgodne ze standardem W3C to coś tam może ładnie wyświetlać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Października 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Dobra, już poprawiłem :P To wina linku w ankiecie, który się nie łamał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 10 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 No!już wszystko działa wpożąsiu tylko jest jeszcze jeden problem!!bo jak klikam na stronie autologowanie to i tak mnie autonieloguje!!przed tym jak gdzieś miech temu stawiałem system to było dobrze a teraz nie!!niewiem czemu ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 A masz włączone Cookie xD :P IE dlamnie lepsze od FF xD :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 10 Października 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Kryniak: FF także nie przechodzi tego testu i buźka jest rozwalona. Dobrze renderuje dopiero FF 3.0 (którego oficjalnego wydania jeszcze długo nie będzie). Inna sprawa, że FF jest bardziej zgodne ze standardami niż Opera, która dobrze wyświetla buźkę. Wniosek taki, że ACID TEST można między bajki włożyć, bo nie jest tak naprawdę obiektywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi