Gość Kuberion Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Tytuł: MutanT Gatunek: strzelanka Opis: Wciel sie w pogromce potworow Download: https://gmclan.org/up2876_4_MutanT.html Rozmiar pliku: 3,273 MB Autorzy: Programowanie: Kuberion Fabuła: Kuberion Grafika: Kuberion Muzyka: EDIT: kradzione Pomoc: Jaklub Screeny: BRAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Przydały by się screeny :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuberion Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 niewiem jak dac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 pfff.... przerobiony, przykład, nawet dźwięków nie zmieniłeś! I brak screenów... A co najgorsze, tam siedzi wirus...!!!! i ciągle mi alerty się pokazują! (mam 'Avira AntiVir personal edition classic'). :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuberion Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 sorka niewiedzialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 po komentarzu kasy100 nawet nie zamierzam tego sciagac :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik9 Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Rzeczywiście, wirus tam jest, ale mój program antywirusowy wyleczył grę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 niewiem jak dac znajdz 2 i pół metrowego afroamerykanina który spędził pół życia w shawshank, wypnij dupsko i nie będziesz musiał nawet dawać. sam sobie weźmnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Screen z wiruska ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Ja już lepiej tej gry nie sciagam mam full trojanków xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 2/5 + 1 za wirusa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 O_o mi anty win nie wykrół* wirusa *ty napisałeś moja pwierwsza gra to ja napisałem tak :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil795 Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 . A co najgorsze, tam siedzi wirus...!!!! i ciągle mi alerty się pokazują! (mam 'Avira AntiVir personal edition classic') To nawet nie mam zamiaru ściągac niewiem jak dac To jest proste mi nikt nie wytłumaczył, a jakoś dałem screeny do mej pierwszej produkcji RMXP :P Po prostu wrzucasz na GMuploader czy jak to się nazywa, dajesz linka w temat i jest gotowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Ja pobrałem, wyskoczyło powiadomienie o wirusie, kliknąłem na wylecz. Koniec. (Kaspersky Antivirus 6.0) A co do gry: Zamienione sprite'y... Ja bym to wziął tak: Programowanie: Jaklub Fabuła: Kuberion Grafika: Kuberion Muzyka: kradzione Już prędzej :) Naturalnie 1/5=1/10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Mój Avast! tej gry nie naprawi. Nie daję żadnej oceny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 WIRSUSY WPUSZCZAĆ ŚCIĄGNĄŁEM A TU KASPERSKY POKAZUJE WIRUSA no nie 1 gwiazdka bo nie można 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 A jaki to wirus? Bo nie wiem czy się siągać opłaca... :P Żeby mi kompa nie rozwalilo, tak jak mojemu koledze jak chciał odemnie pożyczyć GTA:VC :) Powaga: Przerobiony przykład :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 A jaki to wirus? Bo nie wiem czy się siągać opłaca... :P Żeby mi kompa nie rozwalilo, tak jak mojemu koledze jak chciał odemnie pożyczyć GTA:VC :) Powaga: Przerobiony przykład :( Oryginała? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Po tych wszystkich odpowiedziach, że tam jest wirus to nie ściągam tej gry(musze se antivira zainstalować xD ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly158 Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Faktycznie jest wirus, i szkoda, że nie dałeś zadnych screen'ów Ale masz 2/5 a co tam !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Tak się nie ocenia :P Nawet nie widziałeś screenów, masz ocenić grę, nie vira xD kryniak: A jak myślisz? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi