pablo1517 Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Chodzi mi o to, jak można zrobić ładną realistyczną bańkę mydlaną, która by się odkształcała pod wpływem podmuchów wiatru itp :P Myślę, że dość jasno wyjaśniłem, teraz czekam na mądre głowy które mają jakieś mądre pomysły lub znają jakieś algorytmy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAK Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 po pierwsze zrób prę pokrzywionych animacji w jakimś dobrym programie 2d po drogie użyj skryptów image_xscale i image image_yscale (może z jakimś random) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Zaanimuj tą bańkę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 3 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Dobra sam wymyśliłem już sposób xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Zrobić 100 objectów :P chyba najgłupsze co można wymyślić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 nom... nawet jak zrobisz 500 obiektow to sie nic nie stanie :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marzec Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Hmmm ja zrobiłem takie coś https://gmclan.org/up2782_11_banka.html Obrazek bańki lepiej dać lepszy of curse Nie ciesz się systemem wiatru bo jest zabugowany :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Jemu chodziło o zniekształcanie bańki a nie o pękanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marzec Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 A ile ty puściłeś baniek w moim przykładzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Nie chodzi o to aby bańki miały różny kształt, tylko aby np. wyginały się na przeszkodach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 6 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Jak ja mowie ze juz zrobiłem sobie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Hm tu już będzie zabawa z linią :D kupa roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marzec Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Nie chodzi o to aby bańki miały różny kształt, tylko aby np. wyginały się na przeszkodach. W moim przykładzie bańki są tego samego kształtu... Zetknięcie się bańki z przeszkodą wprawia ją w wibracje, może też pęknąć. Chcieliście "bańkę mydlaną" to macie :P Bańki mydlane pękają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 8 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Jak robi je lamus to pękają xD a jak się zna recepturę to można nawet taką zrobić, co da się porobić kapki delikatnie stopą xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 fajnie pękają bańki wypełnione buchem ;) szczególnie jak przycelujesz komuś w głowe i sie aureolka do włosów przykleja. Chamski offtop :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi