Boro Casso Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Mam prośbę a zarazem propozycji do szanownej administracji. Początkowo miałem ją napisać komuś z administracji na e-mail lub pocztę Może by założyć taki dział w którym gm-clanowidze opisywali by swoje projekty. Dział bardzo by się przydał. Po pierwsze każdy by mógł sprawdzić czy to coś nad czym pracuje jest warte wysiłku Po drugie gdy np ktoś szuka ludzi do pracy nad swoją grę mógłby ją zaprezentować właśnie w takim dziale. Wiem że jest taki dział jak Dema ale nie każdy np chce wydawać takową wersję. Można by zrobić coś takiego że forumowicze mogą dawać swoje zapowiedzi dopiero od danej rangi lub np niedopuszczalne jest prezentowania opisów gier w tylu złap kalana a dział byłby bardziej dla projektów poważnych: rpg, gry sieciowe i tak dalej. Dział się naprawdę by bardzo przydał. Proszę o pozytywne rozpatrzenie tej prośby. Pozdrawiam Boro Casso. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Października 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Wiesz, pisać to ja mogę, a to nie jest polityka żeby gadać a nic nie robić Tutaj nie liczą się słowa ale gry. I myślę, że Tymon mnie poprze (bo wtedy w sumie będzie już przegłosowane, chyba że Ranmus na złość za to co teraz napisałem poprze pomysł, albo Patrysław się odnajdzie :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Tymon popiera i to jeszcze jak popiera. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Jeżeli coś to zmieni, to ja też popieram :D Tylko obawiam się tego, iż narobi się tam pełno spamu :/ Z drugiej strony jednak, lepiej żeby był osobny temat do spamu o zapowiedziach, niż pchać śmietnik w "Dema gier" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Października 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Tymon popiera i to jeszcze jak popiera. :) Jak zrobisz ten wygląd dla forum - no to wtedy nic nie powiem :P A tak - jestem na nie (jak mawiali jurorzy w Idolu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 To ja już nie chce być administratorem. xD Tak serio. No kiedyś tam zrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 1 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Chciałem zaprezentować nowinki z mojego fildina ;) A tak poważnie to możemy liczyć na ten dział czy raczej nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi