pablo1517 Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Mickiewicz czy nie, to wierz powinien mieć jakieś głębsze bardziej przemyślane przesłanie, a tego poezją bym nie nazwał. Mów co chcesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Mickiewicz był emo :o pisał o kraju który nie istniał :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ericon Opublikowano 1 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Nie ma miejsca dla mnie na Tym świecie. Żegnam Was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Nie ma miejsca dla mnie na Tym świecie. Żegnam Was.do widzenia. Don't cry for me Argentina... :cool2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Nie ma miejsca dla mnie na Tym świecie. Żegnam Was. Przynajmniej o jednego mniej :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Żegnaj :bye1: Popieram Konrad'a-GM, porozmawiaj z mamą ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Czy słyszałeś że samobójcy nigdy nie zaspokoją się drugą stroną?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Przejdzie Ci. Jest taki wiek, w którym ja sam chciałem popełnić kilka razy samobójstwo. Typowe... ;) @DOWN: ;P ---------------- Now playing on foobar2000: Iron Maiden - [Powerslave #08] Rime Of The Ancient Mariner via FoxyTunes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Jak się zabije to będzie miał nauczkę na przyszłość że się nie opłaca :P @Adster To ja już się zacznę przygotowywać to tego wieku :P No i sobie na nożach i nożyczkach itd. napisze: "Nawet o tym nie myśl" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Nie ma miejsca dla mnie na Tym świecie. Żegnam Was. Przez Was chłopak się powiesił :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Jeśli na skakance to był mało kreatywny :P Edit: Wiem że z takich rzeczy się nie można śmiać ale naprawdę mnie rozśmieszył tym tematem Edit2: Chyba wiem miał/ma myśli samobójcze... Pewnie w almorze miał dead'a Hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Czego on się tak "zesrał"?? ja nie miałem takiego problemu typu "Powieszę się :twisted: " xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Idioci z was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Tymon jak chciałeś sie zabić pisałeś o tym na forum ? nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Samobójstwo popsuje ci karmę. :wacko: Jeśli koniecznie musisz umierać, to zabierz ze sobą kilka "złych osób", typu jakiś baniditiero, etc. Może dzięki temu trafisz na lepsze kolejne życie. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Nie no Tymon ma racje sorry poniosło mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Edit: Wiem że z takich rzeczy się nie można śmiać ale naprawdę mnie rozśmieszył tym tematem To jest śmieszne, bo kiedyś zrozumie, że jego problemy, które wydają mu się poważne i ciężkie ma praktycznie każdy człowiek. :) Zycie to nie bajka i trzeba o jego komfort walczyć samemu. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Idzta krowy doić! xD A co do topic'a: Polecam mamę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Tak, Wy to zapewne Młodzież Wszechpolska. Zero tolerancji itede., nie? Fire, od słowa do czynu zazwyczaj jest dość daleko i nie mieszaj mnie w temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Października 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Jak nic nie wiesz to się ode mnie odwal ok? Oo jaki agresywny... myślisz, że ja w życiu nie miałem problemów - ba, jak poszedłem do liceum i trafiłem na klasę, w której byłem niezbyt lubiany (a że do największych, najsilniejszych psychicznie i dobrze zbudowanych nie należę, a wręcz przeciwnie), to byłem poniewierany i naprawdę różne myśli mi chodziły po głowie, a skończyło się wszystko tak, że nie zdałem. Ale jakoś po tej serii upadków się podniosłem i żyję dalej i chociaż kopa w dupę dostałem nie raz (i to nie tylko w przenośni). Najłatwiej powiedzieć, że nie ma dla ciebie miejsca na tym świecie. Znam przypadki z mojej szkoły nawet, gdzie chłopak się powiesił bo go nie chciała dziewczyna. I co to za powód (nie mówię, że akurat chodzi o Ciebie)? Żaden. Nie jednego dziewczyna rzuciła, niejeden poza nią świata nie widział. Ja sam mam 20 lat, a nie miałem jak na razie żadnej dziewczyny (heh, nie ma się czym chwalić), ale z tego powodu nie dramatyzuję. Ale niektórzy na moim miejscu by się pocięli. Rożnica polega na tym, że ja się do moich problemów przyznać potrafię i gdy coś nie wyjdzie szukam pomocy, a nie odcinam się od świata dając tylko sygnały "ja się chcę zabić", "ten świat jest okrutny", "wszyscy jesteście pojebani". Więc nie mów, że jak nic nie wiem, to sie mam odwalić - skoro zaczynasz temat, to chcesz zwrócić na swoje problemy uwagę - a ja zgodnie z dawanymi przez ciebie sygnałami i oczekiwaniami - wykazuję na problemy reakcję. Ale skoro uważasz, że nie potrzebujesz pomocy - to po kiego na forum o grach wypisujesz takie bzdury i zawracasz dupę? Nie przecz samemu sobie. Naprawdę. Nie warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi