malutki Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Mam taki problem. zroblem plansze i dosc cieawie mi wyszlahttp://img221.imageshack.us/img221/6046/level1etap2wb2.jpg oczywisci emam jeszcze wiele innych lvli ale mniejsza oto. Wlozylem ja jako backgrandsa wszystko zrobilem powiekszylem tam tego i mam widok z przyblizenia, ale gdy wlanczam gra to mam takie coshttp://img221.imageshack.us/img221/2785/kkkps3.jpg ale jesli mam mniejsza mape to jest normalnie wiec oco chodzi? No na litość, trochę pomyślunku! -.- Rozwaliłeś całą stronę tymi obrazkami. A że jestem wredny, pogrubię Ci jeszcze Twoje byki. Popracuj lepiej nad pisownią. O tym, że cały post się kupy nie trzyma, to nawet już nie wspominam... Maximal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Coś schrzaniłeś z tym powiększeniem planszy i tyle. Lub z viewem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutki Opublikowano 29 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 ale jezeli zmienie wielkosc to mi ja zetnie do 1/5 i po co sie tak meczylem ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Oo Nie mogłeś dać linka do tego? A co do tematu, to pewnie coś w viewach schrzaniłeś. @UPs Myślę, że masz nieproporcjonalne View in room i Port on screen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Tak jest w teorii. Ale ty tak, do jasnej..., piszesz posty, że ja niewiele rozumiem. Na pewno coś z viewami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutki Opublikowano 29 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 no wlasnie to winews powiekrzylem zeby byla cala plansza i niewiem juz co robic bo jak zmienie na narmalnie to bedzie nawet nie polowa planszy. HELP PLX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 no wlasnie to winews powiekrzylem zeby byla cala plansza Bardzo źle to robisz. Views właśnie robi się tak, by były mniejsze niż plansza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutki Opublikowano 30 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Bardzo źle to robisz. Views właśnie robi się tak, by były mniejsze niż plansza. to wiec jak zrobic zeby byl normaly ekran i cala plansza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Normalnie w roomie ustawiasz sobie plansze tak długą jak chcesz. View ustawiasz taki np. na cały ekran i dajesz tam object following... teraz view będzie szedł za danym obiektem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutki Opublikowano 30 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 no ale jak winews ustawie tak jak byl to mi w roomie plansze zetnie i jak aj tam rzeczy dalej powstawiam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 ? :| Jak to w roomie? wielkośc rooma ustawiasz gdzie indziej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 ??? napewno nie zetnie Ci planszy w roomie. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Te plansze wyglądają jak screeny z supertuksa. A co do problemu, to wystarczy ustawić w roomie view np. na rozmiary okna i object following dać jako bohater i plansza będzie normalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutki Opublikowano 1 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Nie bede sie sprzeczal ale mi chodzi, ze jezeli zrobie vinews jak byl an poczatku to wtedy w roomie i plansze przytnie i jak ja to wszystko powsadzam skoro sam poczatek bedzie ;/ Dobra to nie do tematu ale kit mam takie pytanko. Bo sciagam tu ruzne gry zeby spr jak wyszla itp i jezeli jest w exe to wlanczam czekam czekam i nic wlaczylem ja ale nic nei wyskakuje i nic sie nie dzieje powie mi ktos dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 ja nie moge. Czy ty nie rozumiesz ze nic Ci sie nie przytnie ?? Owszem jak wlaczysz gre to nie bedzie widac calej planszy, ale jak zaznaczysz na przyklad obj. noob na object following to wtedy jak ten noob podejdzie pod kraniec plaszy to ona zacznie sie przewijac. zrozumiales ? a jak nie o to Ci chodzi to najlepiej daj pliczek edytowalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 A jeśli chcesz w roomie wsadzać inne obiekty to przeciez jest suwak :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutki Opublikowano 1 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Hyh nie chodzi juz w grze ze nie bedzie sie przewijac bo to ja wiem ... tylko ze jak mam rooma i chce powstawic niewiem potwory punkty ... itp to widze tylko 1/10 planszy i tylko tam moge powstawic . Hyh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Mój post wyżej - SĄ SUWAKI LOL! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutki Opublikowano 1 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 dam wam tu zaraz screen bo widze ze nie lapiecie oco chodzi xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 jak to bedzie cos banalnego to sie chyba zalamie :D no ale zobaczymy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Hyh nie chodzi juz w grze ze nie bedzie sie przewijac bo to ja wiem ... tylko ze jak mam rooma i chce powstawic niewiem potwory punkty ... itp to widze tylko 1/10 planszy i tylko tam moge powstawic . Hyh Nie no a suwaki to do czego są?. Co ty kurde odpaliłeś gma w dosie czy jak? może jesteś magiem i ci one zniknęły co?? lololololololollol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutki Opublikowano 1 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 http://img211.imageshack.us/img211/4823/ddrp0.jpg ja tam zadnych suwkow nei widze -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Po 1. Nie masz viewa włączonego 2. Nie masz object following 3. Hbor i Vbor ustaw na mniej więcej 200 aha i chyba uciąłeś rooma . Zmieszałeś wartości w zakładze settings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 No a wstawiłeś reszet backgroundów? chyba nie masz tego wszystkiego w jednym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutki Opublikowano 1 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 wkoncu sie dogadalismy dzieki xD wiem to bylo banalne ale az tak dobry z anglika to ja nie jestem i tu spra za problemy xD nie spoko mam tam jeszce ze 20 plansz na oko biorac tak z ciekawosci niemozna ustawic zeby ekran caly czs szedl za ludkiem bo ludek dochodzi do konca ekranu i dopiero sie przesuwa ;/ da sie zrobic zeby ludek byl caly czas na sierodku? tu jeszce jeden leve bo tak ladnie wyszedl to dam screen xD ale ja sie lubie przechwalac xD http://img249.imageshack.us/img249/8893/level2etap3ys2.jpg pare dokonczen i moze byc no nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Proste ale czasochłonne. Zrób większy room w (settings) i wycentruj planszę. Tzn. Rób planszę od środka tyle. Ale nie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 UStaw hbor i vbor na połowy dł. i szer. wievów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Pogmeraj z hbor i vbor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutki Opublikowano 1 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Dzieki JODA(star wars górą) ZAMYKAM TEMACIK(wkoncu<jejejej>) :sp_ike: :lol2: :bye1: :P :] ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi