Luz Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Od pewnego interesuje sie gm'em ale odkąd pamietam mam zwykłego gm'a. Mam pytanko skąd ściągnąć gm'a pro ile to kosztuje i czy niema wersji pirackich (oczywiście darmowych) ?? Pomocy :) Nom, regulamin się kłania gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 są pirackie. a oryginalny kosztuje 20$ i 60zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 29 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Wiem, że nie powinienem pytać, ale zna ktoś stronę skąd moge sciagnąć piracka wersje ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Wiem, że nie powinienem pytać, ale zna ktoś stronę skąd moge sciagnąć piracka wersje ?? nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 nikt Ci tu takiej strony nie pada a tak btw. zycie Ci nie miłe :D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 29 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 A wy jakie wersje macie ? Darmowe czy pro ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 ja mam pro legalnego i dlatego nie lubie tych co maja pirackiego, jak sie nim chwala :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Zależy kto ile ma pieniędzy, lub jaki z niego pirat. Poza tym, twoja syngatura jest wysoce nieadekwatna do twoich postów. Może zacznij od tego: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=3332 i przeczytaj ze zrozumieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 ja na przyklad bym sobie nie kupil pro jak bym nie dostal 50 dych od jakiejs nieznajomej ciotki ktora wbila mi na chate :D ale wtedy nie szukal bym cracka tylko jechal dalej na lite :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Wiem, że nie powinienem pytać, ale zna ktoś stronę skąd moge sciagnąć piracka wersje ?? Życie ci nie miłe? A może GM7 Pro kosztuje ok. 60 zł przekładając na naszą walutę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 29 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Ok koniec tematu :) hehe a jak sie konczy temat xD ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Bez urazy, ale dostałeś bana na Google :jezor: ? Na Google znajduje się z 1000 cracków........... Wystarczy wpisać "Game Maker 7 crack" i chyba każda strona zawiera cracka....... PS: Ale nie banujcie mnie za tego posta :P PS2: Ja nie podałem linka do pirata, ja po prostu odesłałem do Google :] - a robi to wiele userów i modów i adminów :] PS3: Sorka, że piszę mimo dopisku "Ok koniec tematu" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Wystarczy wpisać "Game Maker 7 crack" i chyba każda strona zawiera cracka....... Za to powinien być warn, bo nakierowujesz użytkownika do cracka. Raport. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 30 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Zamykam temat... papa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Października 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 ja pierdziele, płatne piraty, to przesada... ale na konto zgodnie z regulaminem leci warn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 2 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Gnysek no nie bądz taki :( zamknąłem temat. ;(czemu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi