123el Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Nudzi mi się i chciałbym komuś z was zrobić grafikę do którejś (zapewne starszej) waszej gry. Dajcie więc ukończony projekt, a ja go przerobie i obiecuje oddać. Nie ma w tym żadnego oszustwa, po prostu nie chce mi się samemu robić gry, bo i tak wiem, że nie dokończę jej. Wolę robić grafikę, bo to jest fajne! To jak...? Komu zrobić Remake...? Warunkiem jest to, że gra jest już skończona... Chciałbym jeszcze dodać, że bardzo mile widziane platformówki...lecz takie mniej dziecinne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Może pokaż co umiesz? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 23 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Rysuje w paincie tym nowym jak i starym...są to pixelowe rysunki... No dobra, oto 4 zupełnie nie powiązane ze sobą rysunki z 4 różnych gier... Oni jest gdzieś 100x większy tak normalnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 No tak, ja też. Chciałbym tylko zobaczyć co potrafisz zrobić - taka próbka. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 23 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Eee, chce ktoś remake'a swojej starej gry...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 To zrób remake jakiejś mojej gry ^^ (są stare więc się kwalifikują) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 23 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 OK, daj tą grę to ci ją przerobię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Cholera, nie mam pliku projektu. Szkoda :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 23 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Dobra ludziska, może ktoś inny...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Te twoje grafiki są niezłe, aczkolwiek nie najlepsze :P Hmm, robie aktualnie grę i grafika ssie, ale to ryzykowne :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Zaśmiecało mi kompa ^^ https://gmclan.org/up1717_3_3D_project.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 @UP Spoczko gierka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Mi by się przydała mumia do platformówki w rozmiarach 8x16, niestety to do projektu który teraz robie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 25 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Macie tu nowsze nieco komiksowe obrazki oczywiście tylko Paint: Jakiś murzyn z shotgunem... Pewien kolega(karykatura)... Jakiś koleś(tak od mi przyszedł do głowy)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Nawet niezłe, tylko jak na mój gust nie ma żadnych cieni.(I dlatego uzywam gimpa :D). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Ile razy masz powtarzać że uzywasz gimpa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 25 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 To ma ktoś jakąś starą grę na zbyciu, ale żeby nie było to totalne dno...cały czas czekam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Już wcześniej podałem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkarlatny Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 jak dalej masz czasz to zorb mi animacje śniegu czy gwiazd na tło wysokość 300 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Mi możesz zrobić grafikę rycerzy i pseudo-pieska? Rycerze to jak w tibii pod kątem, jeden zły 2 dobry. Tak z 40x40, ale może być mniejsze. Pseudo-piesek jak do platformówki taki jak z Dear Camy, takie dzikie bydle ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Czy wy naprawdę nie wiecie, że 123el już się raczej nie pojawia na tym forum? Zajrzyjcie do jego profilu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi