kamil795 Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 UWAGA NOWY LINK TERAZ NAJPRAWDOPODOBNIEJ GRA BĘDZIE DZIAŁAĆ!!! Tytuł: The Fantasy Game Demo Gatunek: RPG Opis: Jest to moja pierwsza gra więc łaskawym trzeba byc :P , trochę mało dopracowane teksty w grze ale to szczegół. Gra typu RPG, jesteśmy wojownikiem Alexem, który chodząc po wioskach można powiedziec zbiera drużynę która ma powstrzymac Wojsko Turx , które napada na wioski i miasta Download: https://gmclan.org/up3011_3_TFG_Demo.html Rozmiar pliku: 224 kb (spakowany) Autorzy: Programowanie: Program Fabuła: kamil795 Grafika: Program, a wykorzystanie kamil795 Muzyka: Program Screeny: https://gmclan.org/up3011_5_screen.html https://gmclan.org/up3011_5_screen2.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGM Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 2/5 Fajne , ale przesiądź się na Game Makera ! :closedeyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Gratuluję pomysłu na pokazanie gry stworzonej w RPG Makerze na forum o GMie xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Gierka moze byc ale sa bugi:) A po za tym zgadzam sie z miki77. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Gra to gra mózgi moje kochane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Września 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 pokazuje mi brak jakiegoś Dlla :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 @BartekGM: Tylko dlatego, że nie jest robiona w GM dajesz 2/5 ? @miki77: I co z tego? Ktoś mu zabrania? Tylko nie mów, że jest to nielegalne ^^ . Podsumowując krótko -> patrzcie na to jaka jest gra i oceniajcie ją, a nie zrzędzicie, że nie jest zrobiona w GM. Pfff. To samo napisałem, chcesz warna? <_< Tymon Nic nie poradzę, że walnąłeś posta jak pisałem swojego z przerwami na jedzenia ;p . Zresztą, dawaj warna ^^ . Marmot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Ci co nie mają RPG Makera i RTP do niego niestety nie mogą w to zagrać... A grę polecam pokazać na scenie RPG Makera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil795 Opublikowano 23 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Ci co nie mają RPG Makera i RTP do niego niestety nie mogą w to zagrać... A grę polecam pokazać na scenie RPG Makera... :( Chyba masz rację trudno, będę robił w GM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 I daj swoją grafę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 A mi się pokazuje czarne okno i wyłącza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Jest to moja pierwsza gra więc łaskawym trzeba bycPoprawka: nic nie trzeba. A własna grafika to ogromny plus, zachęcam do spróbowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Mi wogule nie odpala jakis blad przy wlaczeniu. RPG Maker jest dla noobów -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 słaba gierka. 2/5 (oczywiście na zachętę) :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Wiecie co mnie najbardziej denerwuje w tym RPG makerze? Że jak nie masz go zainstalowanego to se nie pograsz - bezsens... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Wiecie co mnie najbardziej denerwuje w tym RPG makerze? Że jak nie masz go zainstalowanego to se nie pograsz - bezsens... Prawda :) Jak ja tworzyłem kiedyś w RM to tworzyłem instalator który wpisywał potrzebne wpisy do rejestru, instalował potrzebne biblioteki, i instalował czcionki przy instalacji :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Nuuuuuuudy i na dodatek program zrobił za ciebie gre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ericon Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Gierka słaba i to tego robiona w rpg makerze więc tylko 1 gwiazdka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Potrzebne DLL: http://rmxp.pl/download Standardowe pliki graficzne: http://www.enterbrain.co.jp/tkool/RPG_XP/e...p_download.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Da się robić gry niewymagające RPG Makera - wystarczy uważać na to co się daje do gry i używać własnych grafik importowanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Pliki dll też można wrzucić do folderu z grą, nie będą wymagać instalowania w system32 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi