Uzjel Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Tytuł: Cyber Slot Gatunek: zręcznościowo/logiczna Opis: Cyber Slot - wcielasz sie w postac wirusa komputerowego ktoergo celem oczywiscie jest zawirusowac komputer. Rozsiewac wirusy jest naprawde latwo. Wystarczy poruszac sie po planszy - wirusy same sie rozprowadza. Jak w kazdym komputerze - tak i w tym sa antywirusy. Na poczatku slabe nie robiace duzej krzywdy, zjadajace tylko wirusy rozsiane przez ciebie. Moze i slabe, ale potrafia utrudnic zadanie. Jedyna popoca jest zdobycie CyberSlotow dzieki ktorym twoj wirus gromadzi bajty, za ktore moze wykorzystywac ciekawe umiejetnosci takie jak: Zniszczenie antywirusa, Ulepszenie CyberSlotu (Aby bajty szybciej przychodzily) itp. Gra jest stworzona na okolo 2-3 godziny dobrej zabawy. Jednak trzeba przyznac ze przez ta gre sie nie odstresujesz (wrecz odwrotnie ;) Download: PL lub EN Rozmiar pliku: 1 MB Autorzy: Programowanie: OxGames - Uzjel Fabuła: OxGames - Uzjel Grafika: OxGames - Uzjel Muzyka: niestety brak Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Masz racje odstresować sie nei da. Pograłem 5 minut i już wkur****y jestem. Dziękuje za początek dnia ^^ Wykonanie bardzo ciekawe chodz nudzi sie robienie tych cegiełek a zaraz one są niszczone przez kóleczka zwane antywirusami. Hwała bogu że nie ma muzyki bo cięzko by było dobrać do tej gry ale nei ma tego uroku wciągania. Grafika 3/5 Muzyka 0/5 Grywalność 1/5 - nudzi sie już w pierwszej rundzie bo za wolno wszystko leci. To moja ocena. Zrob 2 wersje i dobracuj grywalność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 20 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Naciśnij "Numpad +" Jak masz szybkiego PC gra podskoczy do około 200 klatek co pszyspieszy nudny proces zawirusowywania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Grafika 3/5 Pomysł 4/5 Grywalność 4-/5 Ogółem 4= . Tak trzymać ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Uzjel O_O Fajne, ale niestety trąci niedopracowaniem ;o Do tego nawet z przyspieszeniem akcja jest zbyt wolna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 20 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Uzjel O_O Fajne, ale niestety trąci niedopracowaniem ;o Do tego nawet z przyspieszeniem akcja jest zbyt wolna. Gdzie "trąci" ? (nie licząc autorów xD) A przyspieszenie - zależy od PC niestety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Gratuluję stworzenie tak brzydkiej, a zarazem pięknej gry. (brzydkiej=grafika, pięknej=grywalność) Jak wiadomo grywalność na pierwszym miejscu, więc 5 starsów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ericon Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Grafika 3/5 Muzyka 0/5 Grywalność 4/5 Wykonanie 3/5 Średnia: 2,5 Dwie gwiazdki :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Gra jest bardzo grywalna i można na prawdę długo w nią grać ; p Grafika nie jest taka zła.. Bo gdyby tak popatrzeć na inne gry to jest całkiem całkiem i grunt że własna. 4/6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Gra niezła, tylko trochę trudna nie mogłem jej przejść xD Ale nawet się przyjemnie gra :) 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Fajna gierka, ładnie wykonana, fajna fabuła, mam nadzieje, że zrobisz 2 część. Daje 4/5 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil795 Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Chciałem dac 4, ale ostatecznie dam : równe 3/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 1 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Ktoś przeszedł ? Jak nie to na której misji "utknął" ? A jak tak to po jakim czasie ? ;) Albo jakim cudem :lol: ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Ja jestem na poziomie zaraz po wielkiej bitwie, i gdy już wszystkie sloty były aktywne, to mi nie chciał dalej przejść. Popraw to, a zagram ponownie :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolka Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Fajna gierka choć z czasem troszkę nudnawa :P GRAFIKA: 6 / 10 DŹWIĘKI 6 / 10 POMYSŁ 8 / 10 WYKONANIE 7,5 / 10 OCENA 3/5 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 fajna gierka :) 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Calkiem fajna gierka tylko na poczatku troche trudno sie zorientowac co i jak. Ogolnie 4/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 2 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Jeszcze jest coś takiego jak Tutorial ;) A co do tego błędu... Przejdź jeszcze raz a powinno zadziałać. Testy nie wykryły nic takiego :/ Może poprostu nie baw się w kasowanie slotów o ile takiego czegoś używałeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Gierka super ;) 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 6 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Ja jestem na poziomie zaraz po wielkiej bitwie, i gdy już wszystkie sloty były aktywne, to mi nie chciał dalej przejść. Popraw to, a zagram ponownie :P . ...A co do tego błędu... Przejdź jeszcze raz a powinno zadziałać. Testy nie wykryły nic takiego :/ Może poprostu nie baw się w kasowanie slotów o ile takiego czegoś używałeś... Przepraszam miałeś rację, faktycznie gry się nie da przejść :/ Wieczorem się tym zajme... Czy tylko ty tam doszedłeś ? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi