Nikas Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Tytuł:Ninja-scroll of the dark Gatunek:Platformówka Opis: Naszym bohaterem jest tytułowy Ninja który dostał zadanie od wielkiego i chciwego mistrza karate.Nasz gracz przemierza kolorową krainę by zdobyć zwój ciemności i gdy go zdobywa okazuje się że.....że musicie przejścc grę by się dowiedzieć ;p gra ma 5 długich plansz,i dużo wrogów :ninja,łucznik,ork,żywiołak,armata,wieża maga i sam mag.Jest to gra w którą włożyłem najwięcej tego,czego potrafiłęm.Bardzo dziękuje Tymonowi który bardzo ale to bardzo mi pomógł noi oczywiście całemu GmClanowi :) Download: http://www.gmclan.org/up1486_4_Ninja_scroll_of_the_dark.html rozmiar:1200kb Autorzy: Programowanie:Nikas Grafika:Nikas Muzyka:Koplio Story Fabuła:Nikas Screeny: http://www.gmclan.org/uploader/1486/Ninja_SOTD.png http://www.gmclan.org/uploader/1486/Ninja_SOTD2.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 AI jakieś dziwne i te "walczenie" też. Na początku brzydkie logo mnie przywitało. Postać blokuje się w ścianach... co ja mówię, wszyscy się blokują w ścianach. Muzyka pasuje. Grafika niezbyt eee ładna, ale dobrze że sam się starałeś ją zrobić :P 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 18 Września 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Hmm, menu pół polskie pół angielskie jak widzę... Pierwsze do czego się przyczepię - w menu w spritach powinno być odznaczone "precise collision checking", bo jak najedziesz pomiędzy literki, to efektu nie ma. W samej grze też coś jest z kolizjami bo co któraś strzała nie odejmuje energii. No i do tego pasek energii znika nieraz za przeszkodami (a wystarczy dać w tym obiekcie np. depth -10). Nie mniej da się grać i nie jest tragicznie, więc przyznam (surowy jestem, ale nie muszę się przecież podlizywać nikomu :P ) 6+/10. (przy czym 10/10 dostała by Almora czy Magi :P). A w gwiazdkach no to przyznam 3/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 http://pl.youtube.com/watch?v=uZPjKQjxdwQ Daj maskę graczowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 18 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Ehhh poprawie grę... ;/ ocencie tą a ja wydam za parę dni 2 z inną grafą itp. A AI innego nie umiem a więc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 http://pl.youtube.com/watch?v=wo-E7k3Ph8s I usuń możliwość save'owania gry w każdym momencie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Bohater jakiś pokraczny jest trochę, baardzo szybko wchodzi po drabinie-dziwne. Na początku trochę się zdziwiłem jak zabiłem jednego "wojownika" a wybuchli wszyscy - to było niesamowite. Zdziwiłem się też lecącymi przez pół mapy strzałami wystrzeliwanymi przez pachwinę tych stworków. Według mnie mag to nie jakiś ninja, którego AI nie różni się od "wojownika" tylko taki który rzuca zaklęcia. Wiadomo pełno małych błędów, grafika nie zachwyca, muzyka chyba pasuje, okropne menu. Mimo wszystko wiem że się starałeś i dużo czasu poświęciłeś na ten projekt - 3/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Du*a xD 3/5 I tyle popraw tą grę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 smierdzi. generalnie 0 grywalnosci, nic w tym ciekawego. 0/0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Jak zrobiłeś to że gdy się najedzie na napis start to zaczyna się trząść i jeszcze jak zrobić że gdy się przeskoczy przeciwnika to żyby obrucił się ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGM Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 2/5 . Fajne ale : - gdy spadnę muszę włączać grę od nowa ! - AI :blink: - dziwna walka - i inne :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Walka jest do pupy - mimo to widać że się przyłożyłeś :) 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 na razie nie oceniam, nie jest źle w sumie popraw kolizje, depthy, AI i inne daj i wtedy ocenie, grafa nawet spoko jak sam robiłeś nie wiem co tu gadać może ta gra ma w sobie coś a może ja jestem zmęczony i nie wiem co gadam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 A mi tam sie podoba :P Daje +3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolka Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 No spodziewałem się czegoś lepszego :P Ocenka: 3/5 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Mi tam pasuje,też spodziewałem się czegoś bardziej lepszego x).Gra zasługuje na 3+/5 x).Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil795 Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Nie umiem walczyć :ph34r: ! No ale dobra : Grafika : 4/5 Muzyka : 3.5/5 Fabuła : 2/5 = :ph34r: 3 Gwiazdki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Gra nie jest, aż taka zła ;).Tylko, że nie umiem ich zabijać :D No, ale dam ci 3 gwiazdki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Widac, ze troche nad nia popracowales, ale sa bugi, nie wiem jak zabijac i jak wszyscy sie na mnie rzuca to do lasku nie dochodze, przydalaby sie instrukcja. Ale ogolnie nie jest zle i moge ci dac 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Znalazłem jeden bug oprócz tych które wy znaleźliście : Jak zginiesz w treningu nic sie nie dzieje... musisz wyłończyć grę ;/ ale mimo tego dam ci [ 4 Gwiazdki ] tylko dlatego że lubię gry tego typu. @edit HAHA Moje 4 gwiazdki sprawiły że główna ocena skoczyła z 2 na 3 gwiazdki xd : d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Nie mam pojecia czemu sie czepiacie gra ma kilka bugów ale jest spoko nie jak moja zabijanka mordercza "Strażnicy Olsztyna" (ukarze sie niedlugo demo) gra ma klimacik fajna muzyczka kolorowa grafa Daje 5 i szluz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi